Діодів і пряму напругу

N

nbrand86

Guest
Я планую використовувати 2 діодів Шотткі для зворотного схеми захисту від неправильної полярності, який має 2 окремих джерел живлення, підключених до нього. Я вибрав діод, який має характеристики, як показано нижче 1. Напруга живлення - DC Reverse (Vr) (Max) = 400 2. Струм - середній випрямлений (Io) = 20A 3. Напруга - Forward (Vf) (Max) @ If = 1,7 @ 20A Моє додаток працює під управлінням 20V Li-Po батарея і випробувані максимальний струм в повному функціональному операції 15 А. Хоча SPEC 1 & 2, виконуючи мою вимогу, я трохи сумнівався в третій спец. Будь ласка, поясніть мені, як це позначається і на цей діод ще можна використовувати чи ні для мого програми?

Прямої напруги є падіння напруги на діоді, якщо напруга на аноді є більш позитивним, ніж напруга на катод (при підключенні + до анода). Ви будете використовувати це значення для розрахунку потужності, що розсіюється діода і напруга після діода [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Повідомлення додано в 13:02. - --------- Попереднє повідомлення було в 12:59 ---------- [/SIZE] [/COLOR] При протіканні струму через діод є невелике падіння напруги на діоді термінали . Нормальна діод кремнію має падіння напруги між 0.6-1.7 вольт, а напруга діода Шоттки падіння приблизно між 0.15-0.45 вольт. Це більш низька падіння напруги може забезпечити більш високу швидкість перемикання і краще ефективності системи.

Так, це зрозуміло. Я ще трохи плутають про "якщо" Слово і "@ 20A" частини. так, це все про розсіювання потужності на діоді? Чи буде цей діод зможе залишатися здоровим в 20v система? він буде пошкоджений високою напругою? загальної розсіюваної максимальну потужність через всю систему буде P = V (макс.) х I (макс) P = 20 х 15 P = 300 Вт

Я планую використовувати 2 діодів Шотткі для зворотного схеми захисту від неправильної полярності який має 2 окремих джерел живлення, підключених до нього. Я вибрав діод, який має характеристики, як показано нижче 1. Напруга живлення - DC Reverse (Vr) (Max) = 400 2. Струм - середній випрямлений (Io) = 20A 3. Напруга - Forward (Vf) (Max) @ If = 1,7 @ 20A Моє додаток працює під управлінням 20V Li-Po батарея і випробувані максимальний струм в повному функціональному операції 15 А. Хоча SPEC 1 & 2, виконуючи мою вимогу, я трохи сумнівався в третій спец. Будь ласка, поясніть мені, як це позначається і на цей діод ще можна використовувати чи ні для мого програми?
Також читайте цю Advanced Switching Power і полярності Захист ефекти http://www.geofex.com/Article_Folders/mosswitch/ mosswitch.htm

Для цього діод прямого напруги на 20Amps = 1,7, це означає, розсіює потужність діодів Pd = 1,7 * 20 = 34 Вт На практиці при 15Amps ви можете отримати близько 25-30W. Але якщо ми виберемо інший діод, наприклад MBR3045 серії, див. таблицю Vf = 0,6 при If = 20Amps, тому використання цього в 15Amps Pd = 15 * 0,6 = 9W тільки.

Напруга у вашій системі не є проблемою, влада втратили в діоді те, що має значення. Що специфікація вам кажу, що якщо у вас 20В на батарею, і ви малювали 20А від нього через діод, не було б 20-1.7В на обладнанні боку, іншими словами, 18.3V. Падіння напруги залежить від струму і на 15А це буде трохи менше, ніж 1,7 В, 1,5 В дозволяє сказати, але перевірити дані листа для точної суми. Таким чином, можна очікувати близько 18.5V повинні бути доступними. Тепер важливий фактор, кількість тепла, діод буде виробляти. Пристрої цього рейтингу зазвичай монтуються за допомогою фланця який підходить для тепловідводу, щоб розсіяти деякі з тепла. Втрати потужності в діоді Vf х Я, іншими словами, напруга ви падають помножене на струм, що проходить через нього. На 1,7 @ 20A сума 34W, на вашу вимогу і за умови 1.5V падіння було б 1,5 х 15 = 22 Вт Це досить багато енергії і, отже, нагріватися, щоб втратити десь. Інші речі, щоб не упустити є Vr (Max), який у вашому випадку не повинно перевищувати напругу батареї і Іо, яка повинна бути не менше 15А безперервно ток, ви побачите, характеристики яких згадуються "середній випрямлений »і« не-безперервних пік ", які є тільки частиною Оцінки циклу (при перетворенні змінного струму в постійний) або короткими чергами. Брайан.

@ Nbrand86 Я також переконаний у необхідності змінити конструкцію схеми, щоб включити захист MOSFET замість діодів Шотткі. Детальніше тут:

Після ще декількох досліджень, я передумав міняти свій дизайн на MOSFET замість ланцюга діода у мене було (рис. 1) Малюнок 1: з діодним я замінив діоди з МОП-транзистор N типу, як показано нижче. Малюнок 2: з MOSFET Я не впевнений в точності цієї конфігурації. Будь ласка, покажіть мені, якщо є які-небудь помилки. І будь-які пропозиції щодо MOSFET номер так, що я можу купити і отримати зробили з цією схемою. Спасибі.

Після додаткових досліджень, я передумав міняти свій дизайн на MOSFET замість ланцюга діода у мене було (рис. 1) Малюнок 1: з діодним [/ цитата] Ви не можете використовувати діод Шотткі, так як це зворотний струм витоку занадто багато, і все ще може пошкодити ланцюги в зворотній полярності. [Цитата] Я замінив діоди з МОП-транзистор типу N, як показано нижче. Малюнок 2: з MOSFET Я не впевнений в точності цієї конфігурації. Будь ласка, покажіть мені, якщо є які-небудь помилки. І будь-які пропозиції щодо MOSFET номер так, що я можу купити і отримати зробили з цією схемою. Спасибі.
NMOSFE4A.GIF
PMOSFE4A. GIF
http://www.ciphersbyritter.com/RADELECT/BREADBD/BREADBD.HTM
 index.php

Спасибі велике, це дійсно корисно. Таким чином, P-канальний FQP47P06 буде робити свою роботу правильно? (Моя вимога Vmax = 20В, Imax = 20A)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back