Ділянка Gm / ідентифікатор Cadence Привид?

E

edajason

Guest
Чи може хто-небудь сказати мені, як ділянка г / ідентифікатор примара?
Спасибо

Matt Davis, dyrektor działu marketingu w Advanced Micro Devices w wywiadzie dla strony internetowej Hardwareheaven zapowiedział, że jego firma ma zamiar przez c...

Read more...

Запуск DC аналіз, зберегти робочу точку.
Введіть ФП в калькулятор, вибір транзистора, то вам буде запропоновано вибрати GM.

Ви можете зберегти всіх операційних точок або вказати для збереження GM.Потім ділянку його сигналу.

Гм, я ніколи не робила цього моделювання, але я думаю, це не правильно.
Я наведу вам один приклад, як ви виконаєте аналіз GM у разі залізничних amlifier введення залізничних?
, Тому що постійна GM відігравати велику роль у таких підсилювача

Як zmliu відзначити, що шлях не працювати.Ви можете отримати тільки в одній точці GM.Або ви пробували зробити це таким чином?Тому що в аналоговому Виконавець, моделювання вікно не дозволить вам зберегти ГМ DC широкі.Будь-які інші думки?

edajason пише:

Як zmliu відзначити, що шлях не працювати.
Ви можете отримати тільки в одній точці GM.
Або ви пробували зробити це таким чином?
Тому що в аналоговому Виконавець, моделювання вікно не дозволить вам зберегти ГМ DC широкі.
Будь-які інші думки?

Привіт Blue2lucy,
Я постараюся завтра те, що ви сказали.
Якщо я добре розумів, я повинен виконати аналіз розгортки, округ Колумбія, і збереженні всіх.
Я використовую примари, я постараюсь завтра.

Краще зробити так ..

1.вказати аналіз як ОП
2.Перейти на висновок / установка в АДЕ і вказати ур г / Id Досвід використання калькулятора
3.параметричне моделювання робити з однією або кількома змінними

Це все

Я додаю ПІК для довідки ..
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Ви можете використовувати результат у браузері ділянку ГМ DC Sweep

Чому б вам не консультації і це:

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=70540&highlight =

те, що версія вашої каденції?Я використовую 5,033, але не можуть знайти оп аналізу.opamp741 пише:

Краще зробити так ..1.
вказати аналіз як ОП

2.
Перейти на висновок / установка в АДЕ і вказати ур г / Id Досвід використання калькулятора

3.
параметричне моделювання робити з однією або кількома зміннимиЦе всеЯ додаю ПІК для довідки ..

Привет я намагався змову GM / ID В. С. Vov для NMOS з 1μ / 20 μ в 0,18 TSMC V в = 434mV
Я виявив, що інверсія тиждень в залежності від ділянки знаходиться десь Арнд 150mV хіба це занадто низько також каденції показує, що він у cuttoff (область 0) для VGS Арнд 200mV?
Я завантаження ділянки
спасибо

http://images.elektroda.net/49_1221655756.jpg

З того, що я бачу по горизонтальній осі у вас є Vgs, а не Львів.Так, я також виявив, що транзистори вдаватися в слабкій інверсії досить негативно Vgs-V.Хоча це не дивно звучить для мене більш короткі канали, я родом з здивований, що ви отримали той самий результат для 20um.Але чи впевнені Ви, що моделі в 0,18 правильні для L = 20U?

Я використовую TSMC 0,18 файл моделі і Lmax обмежено 20U Так що я думаю вона повинна бути точною і я foind що для нижнього значення L (0.22u і 0.8u) вона набуває інверсії тиждень раніше.Чи правильно це?

Приємно бачити, що люди як і раніше, дивлячись на г / Stuff ID.Найпростішим способом є ділянка в HSPICE.Спочатку я намагався зробити це в той час як Cadence наступні ГМ Проф Murmann's / ID методологія дизайну.Ви можете встановити своє вираження в середовищі художник з калькулятором, а потім сюжет.Нова модель також включає параметр називається "gmoverid".Але це більше для Convienent Char пристрою в HSPICE.Перевірити Стенфордського EE214 (проф. Murmann) Примітка.

Спробуйте мого підручника, то поясніть, як ви можете зробити це в деталях

http://www.eecs.tufts.edu/ ~ ryun01/gmid_ruida.pdf

edajason пише:

Приємно бачити, що люди як і раніше, дивлячись на г / Stuff ID.
Найпростішим способом є ділянка в HSPICE.
Спочатку я намагався зробити це в той час як Cadence наступні ГМ Проф Murmann's / ID методологія дизайну.
Ви можете встановити своє вираження в середовищі художник з калькулятором, а потім сюжет.
Нова модель також включає параметр називається "gmoverid".
Але це більше для Convienent Char пристрою в HSPICE.
Перевірити Стенфордського EE214 (проф. Murmann) Примітка.

edajason пише:

Приємно бачити, що люди як і раніше, дивлячись на г / Stuff ID.
Найпростішим способом є ділянка в HSPICE.
Спочатку я намагався зробити це в той час як Cadence наступні ГМ Проф Murmann's / ID методологія дизайну.
Ви можете встановити своє вираження в середовищі художник з калькулятором, а потім сюжет.
Нова модель також включає параметр називається "gmoverid".
Але це більше для Convienent Char пристрою в HSPICE.
Перевірити Стенфордського EE214 (проф. Murmann) Примітка.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back