Діафрагма пов'язаних Stacked Кругова антена патч

H

Hassoon75

Guest
Я намагаюся дизайн широка смуга діафрагми пов'язаних складені кругової р. @ TCH антени (циркуляр P @ tches НЕ циркулярно поляризованим) протягом 10 ГГц, але до цих пір я тільки отримую відповідь подвійного резонансу, як показано в прикріпленому файлі. Я намагався оптимізувати: верхній і нижній ділянку (радіусом, підкладки проникність, товщина підкладки), діафрагма довжину і заглушки довжини. В основному я намагався всіма можливими способами, але все ще не може отримати широку смугу пропускання, хоча багато робіт, кажуть, що можна зробити. Будь-які пропозиції, будь ласка? Завдяки Хасан

привіт, це виглядає як ніхто не може відповісти на це конкретне питання, якщо у кого немає роботи, пов'язані з цим, то, будь ласка, допоможіть З повагою, Хасан

Ну, один очевидний коментар: 14 ГГц другої гармоніки 7, так що ви можете бути просто бачити фундаментальні і гармонійних відповідь. Якщо це так, спробуйте зосередитися на рухомих 7,4 ГГц відповідь на більш високій частоті - ігноруючи другу гармоніку. Я думаю, менше радіус і довжина. Але я не антени хлопець!

Спасибі і Piff44, дизайн я роблю повинна дати мені два резонансних частот, як я використовую складені патчі з різними радіусами. Проблема в тому, що я не можу навести два резонансних частотах ближче, щоб дати мені більш ширшу відповідь, хоча я випробував всі методи оптимізації я mensioned.

З цих двох резонансних частот, 7GHz і 14GHz, я підозрюю, що вони прийшли з того ж P @ TCH. Це означає, що одна з ваших P @ ТКП не резонансні на всіх, просто функціонує як місткістю навантаження на резонансні P @ TCH. Я поняття не маю про ваших двох P @ tches складається, якщо вони складаються в фрезерувальними МАШИНА напрямку, ви намагалися контролювати слот Відкриття? З повагою,

Кожна відповідь від різних виправлень, як я отримую близько 7 ГГц, коли я роблю моделювання з верхньою патч тільки (більший радіус) я отримую близько 14 ГГц, коли я роблю моделювання з нижньої патч тільки (меншого радіуса) я спробував змінити слот довжини. Зазіхнув та іншими вдалося отримати більш широкий BW, але я до сих пір немає. Більше пропозиції, будь ласка, З повагою, Хасан

Якщо ви можете дати фігуру для ілюстрації двох патчів до укладання, було б легше для мене зрозуміти. З повагою,

Докладаємо зору складені кругової патчі, і знайдете наступні шари, починаючи з нижнього: 1 - шар повітря 2 - переклад рядка шару (H = 2 мм, ег = 6) 3 - повітряний зазор 4 - патч шару (H = 1.588mm, ег = 2,2) 5 - шар повітря для випромінювання завдяки Хасан

Прохання перевірити додається рис чи я правильно розумію складається? Якщо я правий, я не думаю, що цей слот буде правильно порушити ustrip патчів, оскільки повітряний зазор не може правильно обмежитися ЕМ хвилі і форми будь резонансному режимі. З повагою,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back