Діаграма для подвійного патч мікрополоскових антенних

M

mnhtapu

Guest
Я розробив подвійну патч мікрополоскових антенних резонуючих частот 3,5 і 5,5 ГГц. Я прикріпив дві моделі випромінювання моделювання в КНТ. Діаграма спрямованості на рівні 5,5 ГГц відрізняється від 3,5 ГГц. Але якщо ви подивитеся на графік S11, зворотних втрат майже однаковими для обох частот. Я боюся, що у зв'язку з діаграмою на рівні 5,5 ГГц, антена не може бути названо подвійний смуги. Чи є це обов'язковим, що діаграма спрямованості в тих 2 частоти повинна бути такою ж форми? Будь-який коментар дуже помітним. Спасибі. Nazmul

Привіт mnhtapu Узгодження добре на обох частотах. Але на рівні 5,5 ГГц, це, здається, випромінювання надрізом по Z-осі. Якщо він призначений для випромінювання в цьому напрямку (я вважаю, що це), то це проблема. В іншому випадку, діаграм не повинні бути занадто схожі. Достатньо отримати повинні бути представлені у напрямках, якщо інтерес, і гарне узгодження та ефективності на частотах інтересів. З повагою Z

Спасибі за Вашу відповідь. Що стосується ефективності випромінювання на рівні 5,5 ГГц це -0,107 дБ і на частоті 3,5 Ггц це -0,89 дБ, ці значення в допустимих межах? 10 журналу (потужність випромінювання / потужність до антени) = ефективність випромінювання в дБ Ось як ми висловлюємо ефективності випромінювання в дБ? Plz поправте мене, якщо я помиляюся.

10 журналу (потужність випромінювання / потужність до антени) = ефективність випромінювання в дБ
Відповідно до звичайного визначення, за станом на "вхідний потужності до антени" Ви повинні розглянути "влади прийняті Антена ", тобто відображеної потужності не повинні бути включені. Воно розглядається в загальній ефективності.
Що стосується випромінювання ефективності на рівні 5,5 ГГц це -0,107 дБ і на частоті 3,5 Ггц це -0,89 дБ, ці значення в допустимих межах?
на рівні 5,5 ГГц дуже добре. Я трохи здивований, для збільшення втрат на більш низькій частоті. Визначення провідника і діелектрика, як без втрат, можна побачити, що походження, якщо що неефективність. З повагою Z

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back