Дуже складно аналоговий дизайн

T

tia_design

Guest
Дай вам тільки три напруги, В і С, ніякий інший напрузі. Це означає, що ви не знаєте, який може бути використаний як джерело живлення для прийняття ланцюга. Іншою складною частиною є те, що в певний час можна було б найменшим напругою, а в інший час В або С, може бути найменшим напругою. Дизайн схеми, щоб знайти найменша напруга між цими трьома і вихід його за допомогою CMOS-три-а процес. Будьте обережні з паразитичними діода або SCR при розробці цієї схеми. Як це зробити?

Я б діод або три напруги, щоб отримати компаратор B +. Потім розділіть кожну напруги вниз на половину і три компараторів порівняти їх у трьох можливих пар. Потім за допомогою логіки на три виходи компаратора, щоб вибрати найнижчий.

[Цитата = претензійний] я б діод або три напруги, щоб отримати компаратор B +. Потім розділіть кожну напруги вниз на половину і три компараторів порівняти їх у трьох можливих пар. Потім за допомогою логіки на три виходи компаратора, щоб вибрати найнижчий. [/QUOTE] Дякую за відповідь. Тоді як вам владу тих компараторів? Як я вже говорив, ви не знаєте, який з А, В і С можуть бути використані як Vdd і Vss.

висока напруга живлення буде реверс зміщення двох інших харчування через діод. заклад

і може виконувати дві cascated повного виправлення хвилі з відповідним R завантаження, наприклад, щоб отримати найнижчий потенціал вузла, якщо діод падіння може бути опущений. ДІОД для випрямляча можна використовувати тримісний і D повинні бути в порядку.

Цікаво, що чому б не вибрати найнижчий напруги, VDD і "0", як GND. Я маю на увазі, що одного джерела живлення напругою використовується як PS. : (

Я ніколи не бачив, щоб використовувати мостової схеми (дуже простий) можна виділити два невідомий сигнал, тобто вас в поклав і б, але не знаєте, який з них високий, а який мала, то вихід схеми моста Ви отримали певні високі і низькі певні сигнали. Потім до трьох сигналів? може бути, треба більше мостів?

Ось схема випрямлення вам потрібно. Ви можете далі регулювати виробництво і використовувати його для живлення компараторів! Зараз ми знаходимося на півдорозі ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back