L
lhlbluesky
Guest
я розробили SH (зразок-holde) схема, як показано на малюнку (Рис1). це consisits чотирьох TG і два буфера, в цю зміну сигналу, по-перше, S1 включений, і В, зберігається в С1 (тільки що подзвонив IN1), то, S2 включений, IN (не змінилося) зберігається в C2 (IN2 ). Через деякий час, S3, S4 в той же самий час, зчитування різниця IN1 і IN2 (fig2). тобто, S3 і S4 і той же сигнал. Спочатку, я використовую S3 і S4 на різні порти в макеті, і я додати stimilus в чотирьох портів, звичайно, S3 і S4 мають ті ж stimilus, S3 і S4,-мають однакову stimilus, і результат моделювання в порядку ( 12 біт). в той час як я хочу, щоб підключити S3 і S4, S3 і S4-зустріч окремо в макеті, так що тільки два порти необхідно. Проте, коли повторно моделювання, результат дуже погано, дуже різні, тільки 8 біт. Я впевнений, що, я тільки з'єднати їх разом в макеті з коротким проводом (fig3), більше нічого. але чому? Чому ж дозвіл мають такого великого скорочення? я cheched мого розташування, за винятком двох з'єднувальних проводів, ніяких інших змін зробив. але результат моделювання дуже дивно, може будь-який з допомогти мені? спасибі всім.