Друкована плата для max038 з ПІК-GEN FREQUENCY GENERATOR

E

eldruida

Guest
Я створюю КСП ПІК-GEN частота генератора Джона Беккера, з деякими змінами.

Він може кого-то, якщо там Ара будь-яку помилку або improvents?

Схема виконана з GEDA.У стислому файлі є Ара *. Sch та *. PDF

Спасибо.PD Після завершення PCB, я можу завантажити на цьому форумі.
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Я можу тільки відкритим. PDF файлу і схематичне не по центру сторінки, наприклад, що значна частина його не вистачає.Може бути, Ви можете повторно пост.

На жаль, XD.

У цьому інші PDF є повна схема.

Ну, тут кілька зауважень, які я маю:

1.Взагалі-то я використовувати резистор послідовно з усіма виходами, які виходять за межі вікна.У вашому випадку я б використовував резистори з MAX038 продукції, u102 продукції.Ти ніколи не знаєш, що це буде пов'язано в реальному світі.

2.Я вважаю, що, як ви хочете перейти конденсаторів не буде добре працювати, особливо для високих частот операції.Cap напруга йде як позитивні, так і негативних, так ПІК діоди, ймовірно, затисніть його, особливо при негативних значеннях, в результаті чого деякі непарні сигнали (Ось що я думаю, в будь-якому випадку).

3.Я дійсно не розумію роль воріт (11,12,13) від u102.Напруга зондування?

4.Я б не залишити введення 5 u102 відкритим.Використовуйте Pullup / розкривного Бо, коли цей вхід підключений до доб.роз'єм.

5.Я не бачу GND контакти на MAX038 підключений до GND (2, 6, 9, 11, 18, 15).

6.Я впевнений, ви знаєте це, але в ПОС повинно бути харчування від програміста, поки вона бути програмним і ви завжди влада його від джерела живлення, ніколи від програміста.Краще нехай програміст до влади ПІК, оскільки воно змінює напругу і перевіряє програми від мінімального до максимального напруження.Це безпечніше таким чином, можна уникнути сюрпризів у майбутньому.Ви можете розглянути додавання перемичка послідовно з Vdd ПІК і принести ПІК Vdd шпильки в програмуванні заголовку.При програмуванні ПІК, видалити перемичку такий програміст не має до влади іншої схеми.(Якщо це станеться, ви можете отримати помилку струмова Vdd).

Привіт,
VVV

Гей, навіть я дивлюся для завершення проекту.Будь-які подальші події.Спасибі за ваш внесок VVV

привіт

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back