Дробові-N PLL фільтр петлі

H

hmsheng

Guest
Як якщо ми використовуємо MOSCAP або варакторного як на-чіпі циклу фільтр для дрібно-N PLL? Це нормально для цілого-N PLL, але я не знаю, якщо nonliearity конденсатора в контурі фільтр має вплив на фазовий шум? Будь знаю, що це ясно? Або який-небудь посилання з цього приводу?

За нелінійності, якщо ви маєте на увазі кривої ємності в порівнянні з налаштуванням напруги не лінійна, вона буде мати ніякого впливу на фазовий шум. Якщо ви маєте на увазі структурні дефекти, як пастки, в напівпровіднику, і ви налаштовуєтеся на напругу крайності, де ці пастки ін'єкційні отвори /-електронів, то так, ви можете мати деяке збільшення дробового шуму. Головним чином, хоча, дефектів у напівпровідникових впливом активного пристрою, а не настройки елементу. Багаті Maguffin Мікрохвильові ТОВ www.MaguffinMicrowave.com

Для дрібних-N PLL з сигма дельта модулятор, nonliearity заряду насоса викличе високо в діапазоні шумів квантування. Тому я думаю, nonliearity циклу фільтра (кришка від напруги) викличе такий проблемою. Хто-небудь використовувати MOSCAP з варакторного в циклі фільтра дрібно-N PLL?

Я бачу вашу точку. Майже будь-який варакторного в замкненій генератор буде налаштуватися на фазі більше в одному напрямку напругою настройки, ніж інший. Є речі, які називаються "лінійні тюнінг" діодами, з дуже обережним профілів варакторного допінг тримати С (V) кривої досить лінійно. Напевно, не корисно для монолітної системи, хоча. Як щодо просто зробити + збирається ср імпульсу струму трохи більше, ніж поточні імпульсу струму? Я буду тримати парі, що різниця між% вгору і вниз, досить постійна в широкому діапазоні напруги настройки.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back