Драйвер ворота і схема захисту для IGBT.

A

aliraza786

Guest
Я використовую 80N60 IGBT водити мою індуктивним навантаженням опір 6 Ом .. Я використовую 4N25 оптрон для управління воротами, я використовую 20 вольт харчування для воріт ... Система напруги DC 300volts .. я даю імпульс у ворота IGBT протягом 100 мс просто ... моя схема чудово працює, але після майже 1,5 дня IGBT спалені тепер колектором і емітером замкнутий внутрішньо ... Я використовую демпфер ланцюга і безкоштовно діода для захисту .. але знову ж IGBT не вдається ... будь ласка, веди мене, як я можу поліпшити свої драйвера ворота і схема захисту спасибі :)

Привіт aliraza, для управління IGBT краще використовувати IR2110 він може працювати ДО 500В на високій стороні. Ваша навантаження двигуна, якщо так, то ви повинні включити плавний пуск в ланцюзі. дані додаються. що стосується Ані

Чи є перегрів IGBT до пошкодження? Була схема працює протягом всього 1,5 дня? Загалом, для захисту воріт емітера резистор паралельно з стабілітрони можуть бути використані.

спасибі за пропозицію picgak я вирішив використовувати запропонував чіп :) tahmid сер, я чекаю тебе ... спасибі за вашу відповідь ... Я просто включіть його протягом 100 мс, щоб він не тепло .. коли воно нормальне функціонування .. Я включаю її багато разів в 1,5 дня ... Не весь час ... І ще одна річ, яку я вирішив використовувати IR2110 мікросхема багато людей сказали, що це дуже важко їздити в даний час я навчаюся застосуванню. Чи можу я використовувати одну високі сторони водія для моєї схеми.? я річ високого боку водія краще для індуктивних навантажень .. що з цього приводу схеми я знайти його на чисту .. що використання затиску ланцюга.? , Що краще ланцюг водити його.? [COLOR = "срібло"] --- Оновлено --- [/COLOR] люб'язно допомогти мені в розрахунку IR2110 завантаження straping конденсатор ..

Привіт aliraza, мої знання в теорії обмежений я більше прив'язані до практичних, я думаю, що пан Tahmid може направити вас краще в теорії, будь-який спосіб Я докладаю іншу таблицю сподіваюся, що це може вирішити ваші проблеми завантаження конденсатора. Якщо ви можете розмістити схеми, використовувані в IGBT етапі драйвера ви використовували раніше ми можемо знайти рішення для цього. що стосується Ані

Зазначена заява була представлена ​​як низького стороні в паралельних потоків і, отже, не буде використовувати завантаження ... IR2110 можна ще використовувати як низького сторону.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back