Досвід роботи з SiGe технологій

E

eng_islam

Guest
я прошу про працює над SiGe технологій. відрізняються, ніж Si тільки процес і те, що в мене є considration взяти, коли їм працювати над тек. як 0,25 μ SiGe спасибі

SiGe це технологія BiCMOS. Отже, у вас є можливість використовувати біполярні транзистори (вертикальна біполярних транзисторів). Як правило, ці BJT це мають набагато більш високий FT (може бути на порядок вище), ніж транзистори CMOS, щоб вони могли бути використані для більш високих частот. Я не думаю, що немає особливого розгляду. Вам залишається тільки можливість використовувати дуже високі швидкості Bipolars крім нормальних МОП-транзисторів. Вам потрібно лише подбати про обмеження БЮТ, а саме: струм бази, великі площі, обмеженої гойдалки, і відносно високі VBE (може досягати 0,8 - 0,9 Вольт, які можуть викликати запас обмеженнями). З повагою

я думаю, для транзистора МОП будуть мати більш високі кр і кп, що краще

Переваги SiGe вище FT, Мала шум, більше напруги пробою (корисно для PA). Недоліки є вартість виготовлення, вище напруга живлення -> більше споживана потужність, "менше інтегрованості" (цифрові та аналогові схеми в тому ж IC) і т.д. Так SiGe використовується для додатків,> 10-15GHz де Si CMOS не можу йти .. З повагою Медді

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back