Допоможіть!

M

mirkoslav

Guest
Нещодавно я отримав SED1335 РК EW32FA0FLW модуль і він підключений до ПОС 18f452 мікроконтролера.Дані по порту D, контроль ліній порту B, використовуючи CCS і sed1335.c водія, змінив Сцепляющій визначення в заголовку файлу - ніщо!відображення тільки білі весь час, я представив зовнішній 24 V для живлення РК-дисплей, оскільки не DC-DC конвертер всередину, але нічого!Специфікації нічого не говориться про контрасті ...Будь ласка, допоможіть, що мені варто перевірити?всі проводки в порядку і перевіряється ...

Чи можете ви посаду або посилання на опис.

Ось Datasheet, будь-які поради будуть вітати, оскільки я застряг.
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Оновлення: LCD тепер показує тільки перекручений текст - випадкові чорні та білі пікселі.Будь-які ідеї, що потрібно перевірити?

Здравствуйте!

mirkoslav писав:

Оновлення: LCD тепер показує тільки перекручений текст - випадкові чорні та білі пікселі.
Будь-які ідеї, що потрібно перевірити?

Спасибо за ответ, я, нарешті, вона отримала роботу після ретельно вивчати характеристики та написання моєї власної водій з нуля ...Я до сих пір не мають всіх необхідних процедур написано, але в останньому я можу написати текст і графіка і LCD робіт, що є гарним стартом!

Чи може хто-небудь поділитися кількома покажчиками, що кращий спосіб ефективно зберігати зображення на монохромний ЖК, як і в байтах масив констант зберігається у флеш разом з програмою або яким-небудь більш ефективне кодування / алгоритм стиснення?

Якщо я хочу більше букв, ніж 8x8, мені потрібно відображати їх в графічному шарі або можна використовувати деякі хитрості в текстовому режимі?Як щодо дисплея прокручування, будь-які хитрощі для цього що?Спасибо!

Здравствуйте!

Великий!
Як тільки ви отримаєте першу піксел відображається, я б сказав (від / -40 водії Я
писав), що 90% роботи зроблено.

Про зображень, що дуже складно відповісти.
Я не навчався водій детально, але очевидно, що це монохромні, вірно?
Якщо ви хочете відображати зображення на монохромний дисплей, він буде виглядати потворним винятком
Якщо ви preprocess його і зберігати його в належний масив.
Якщо у вас багато часу, можна обробляти будь-які зображення з вашого мікроконтролера
до виведення його.Якщо ви хочете динамічного зберігання даних, Ви повинні підготувати бітмапов що
Ви посилаєте на екран з DMA.Так що немає жодного рішення, яке буде відповідати будь-який
Ситуація, однак є безліч проблем (в основному вже вирішені) зі своїми
конкретні рішення.

Наприклад, навіть колір pixmap може зберігатися в економічному плані.Якщо він використовується для
Наприклад 2 кольору (наприклад, ST Microelectronics, Техас Instuments і багато що інше),
Ви можете зберігати як 0 для одного кольору і 1 для інших, і в режимі реального часу
вирішите Чи ви відправити пиксель чи іншої сторони.І ви отримаєте гарний колір логотипу.

Я б першим пошук чистих для "sed1335.c", які могли б допомогти.

Дора.

mirkoslav писав:

Спасибо за ответ, я, нарешті, вона отримала роботу після ретельно вивчати характеристики та написання моєї власної водій з нуля ...
Я до сих пір не мають всіх необхідних процедур написано, але в останньому я можу написати текст і графіка і LCD робіт, що є гарним стартом!Чи може хто-небудь поділитися кількома покажчиками, що кращий спосіб ефективно зберігати зображення на монохромний ЖК, як і в байтах масив констант зберігається у флеш разом з програмою або яким-небудь більш ефективне кодування / алгоритм стиснення?Якщо я хочу більше букв, ніж 8x8, мені потрібно відображати їх в графічному шарі або можна використовувати деякі хитрості в текстовому режимі?
Як щодо дисплея прокручування, будь-які хитрощі для цього що?
Спасибо!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back