Допоможіть! HTRC110 і 8051

I

ittefaq11

Guest
Я використаю SPI у інтерфейс HTRC110 та 8051. У мене є всі коди HTRC110. Я хотів би знати, як ініціалізувати І КОНТРОЛЬ HTRC110 ... Якщо хто має WRKD WID HTRC110 DEN PLZ надати деякі вихідні HELP для мене, як я новачок на ці речі ..... Я хотів би знати ЯК ВІДПРАВИТИ керуючі команди HV HTRC110 .. Я всі коди HTRC110 ПОДОБАЄТЬСЯ HITAG2.H ... Мені потрібна допомога відчайдушно ЯКЩО U хочу більше INFO DEN PLZ POST Велике спасибі

може у пошти свій електронний ідентифікатор

У даних dheet ви можете бачити часу, ви повинні дати від високої до низької імпульсу до контактний DIN з HTRC110, потім покласти дані HTRC серійно .... Читайте фазового кута і робити розрахунки .... [Електронна пошта] sreekanth1184@yahoo.com [/Email] мою поштову ідентифікатор .... якщо ви додаєте код 8051 я можу це пояснити вам .... У мене є код для HTRC Renesas R8C/13 управління ...

спасибі за відповідь .. насправді цей проект складає більше .. його 2 роки NW ... і я думав, запитували про бібліотеки так як і потрібно .. будь-якому випадку спасибі ще раз

Привіт ittefaq11. Чи можете ви вислати мені код? Моя електронна пошта [електронної пошти] viknes1985@hotmail.com [/] електронній пошті я почав працювати з u2270 за 3 місяці плюс. Я не міг зробити "Манчестер декодування з моєї ПОС 16f877a. Хіба це краще, ніж HTRC11001 u2270? Спасибо заранее

Я HV NT використовувати u2270b .. але я думаю, htrc110 краще .. що я РЛР 4м літніх ...

привіт sreekanth1184! Я використовую htrc110 з PIC18F4620 і У мене виникли деякі труднощі. Я побудував всі антени ланцюга, initializated IC через CONFIG_PAGES, читати фази і розраховується час вибірки. При відправці READ_TAG (111 і зупинити тактових імпульсів), я не отримую завжди TAG даних. Ви зробити що-небудь ще? PS: ми можемо спілкуватися по електронній пошті? Моя електронна пошта [електронної пошти] carlosviotto@gmail.com [/Email]

Привіт ittefaq11, я роблю аналогічний проект з використанням HTRC110 і PIC18F87J10, і я стикається з труднощами читати теги з HTRC. Чи можете ви вислати мені ваш код для мого посилання? Моя електронна пошта [електронної пошти] yiknie@yahoo.com [/Email]. Спасибі!

Привіт, я приєднаюся до дискусії. Я будую RFID системи читати і писати Унікальні Hitag карти і використовуючи HTRC110. У мене питання про HTRC110. Моя система повинна батарею живлення, тому я хочу, щоб прокинутися UC (AVR) на зовнішні переривання передачі HTRC110 Манчестер, коли карти (унікальний) знаходиться недалеко від магнітного поля. Моя проблема в тому, що HTRC110 весь час відправляє по DOUT контактний кодовані дані, щоб контролер (навіть карти не поруч з котушки). Це моя помилка (програмно-апаратне забезпечення) або це нормальна ситуація? Спасибо заранее.

Привіт усім, я хотів би знайти того, хто має ніякого досвіду з HTRC110 + 8051 і її програмне забезпечення управління бібліотекою. Мені потрібно, щоб читати ID загальних EM4100 транспондер і сумісно з допомогою цієї бібліотеки, але я не в змозі знайти правильний шлях. Я можу все IC, але я не можу читати теги ... Я не знаю, які функції я повинен використовувати ... Так є, хто може мені допомогти? Велике спасибі ...

Привіт. Чи можете ви вислати мені код? Моя електронна пошта josep1 (в) tlen.pl Спасибі

Ви мали на увазі мій код? [Цитата = Józef18] Привіт. Чи можете ви вислати мені код? Моя електронна пошта josep1 (в) tlen.pl Спасибі [/quote]

Так, будь ласка, відправити. Ви, може бути, в бібліотеку в С?

Ти маєш на увазі мою кодів
Так, вишліть мені мій?. Ви, може бути, в бібліотеку в С?

Я використовую SPI в інтерфейс HTRC110 і 8051. У мене є всі коди HTRC110. Я хотів би знати, як ініціалізувати І КОНТРОЛЬ HTRC110 ... Якщо хто має WRKD WID HTRC110 DEN PLZ надати деякі вихідні HELP для мене, як я новачок на ці речі ..... Я хотів би знати ЯК ВІДПРАВИТИ керуючі команди HV HTRC110 .. Я всі коди HTRC110 ПОДОБАЄТЬСЯ HITAG2.H ... Мені потрібна допомога відчайдушно ЯКЩО U хочу більше INFO DEN PLZ POST Величезне спасибі
Привіт, хто-то є код асемблера для HTRC110 і 8052? З повагою Френсіс

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back