Допоможіть! - CST MWS порт визначення повідомлення про помилку

S

svarun

Guest
Привіт усім, я імітують микрополосковой лінії на змішаній повітря кремнієвій підкладці. Я визначаю хвилі порти для двох кінцях. Я отримую повідомлення про помилку. "Хвилеводу для порту номер 1 є занадто коротким. Хвилеводу повинна бути homegeneous для принаймні три meshplanes в поширених напрямку". Я запевнив, що субстрат дрібно отворами, щоб переконатися, що він має принаймні 8 осередків у напрямку осі х, який також напряму поширення. Проте theerror все частіше з'являються. Що мені робити? Дякуємо за ваш час. -Svarun

Привіт, чи можете ви повідомлення моделлю тут? F.

[Цитата = svarun] Привіт всім, я імітують микрополосковой лінії на змішаній повітря кремнієвій підкладці. Я визначаю хвилі порти для двох кінцях. Я отримую повідомлення про помилку. "Хвилеводу для порту номер 1 є занадто коротким. Хвилеводу повинна бути homegeneous для принаймні три meshplanes в поширених напрямку". Я запевнив, що субстрат дрібно отворами, щоб переконатися, що він має принаймні 8 осередків у напрямку осі х, який також напряму поширення. Проте theerror все частіше з'являються. Що мені робити? Дякуємо за ваш час. -Svarun [/ цитата] Привіт Svarun! Є лінія [б] однорідним [/B] уздовж вашого 8 клітин? Я не бачу ніяких інших проблем ... Привітання e.

Привіт ЕІВП і РФ симулятор, Підкажіть, будь ласка, якщо те, що я розумію під однорідність є правильним? Це те, що я розумію. Припустимо, мій напрямку поширення, це сказати x. Я в принципі зробити три тонкі скибочки відповідні три осередки вздовж осі х і дорівнює ступеня хвилеводу порт в площині YZ. Потім я дивлюся на три скибочки. Всі вони повинні бути ідентичні означає, що вони повинні перекривати один на одного, точно. Чи правильно це. Будь ласка, скажіть, якщо це правильно? PS: Якщо це так, то моя модель не задовольняє цій і тому я не можу його імітації. Я повинен з'ясувати, іншими способами. Дякуємо за ваш час. -Svarun

[Цитата = svarun] Привіт ЕІВП і РФ симулятор, Підкажіть, будь ласка, якщо те, що я розумію під однорідність є правильним? Це те, що я розумію. Припустимо, мій напрямку поширення, це сказати x. Я в принципі зробити три тонкі скибочки відповідні три осередки вздовж осі х і дорівнює ступеня хвилеводу порт в площині YZ. Потім я дивлюся на три скибочки. Всі вони повинні бути ідентичні означає, що вони повинні перекривати один на одного, точно. Чи правильно це. Будь ласка, скажіть, якщо це правильно? PS: Якщо це так, то моя модель не задовольняє цій і тому я не можу його імітації. Я повинен з'ясувати, іншими способами. Дякуємо за ваш час. -Svarun [/ цитата] Шановні однорідність друга означає, що годування хвилеводу не змінює розміри в поперечному напрямку (в позначеннях у г) протягом 3 скибочки в х (розповсюдження) напрямку, добре? Я доклав просту картину .. Якщо це не допоможе, задайте свій проект тут! З найкращими побажаннями ЕІВП

[Цитата = ЕІВП] [цитата = svarun] Привіт ЕІВП і РФ симулятор, Підкажіть, будь ласка, якщо те, що я розумію під однорідність є правильним? Це те, що я розумію. Припустимо, мій напрямку поширення, це сказати x. Я в принципі зробити три тонкі скибочки відповідні три осередки вздовж осі х і дорівнює ступеня хвилеводу порт в площині YZ. Потім я дивлюся на три скибочки. Всі вони повинні бути ідентичні означає, що вони повинні перекривати один на одного, точно. Чи правильно це. Будь ласка, скажіть, якщо це правильно? PS: Якщо це так, то моя модель не задовольняє цій і тому я не можу його імітації. Я повинен з'ясувати, іншими способами. Дякуємо за ваш час. -Svarun [/ цитата] Шановні однорідність друга означає, що годування хвилеводу не змінює розміри в поперечному напрямку (в позначеннях у г) протягом 3 скибочки в х (розповсюдження) напрямку, добре? Я доклав просту картину .. Якщо це не допоможе, задайте свій проект тут! З найкращими побажаннями ЕІВП [/ цитата] Шановні ЕІВП, дякую за ваші роз'яснення, хоча особливо картину. Я дуже ціную Вас що Ви знайшли час, щоб зробити ілюстрації. -Svarun

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back