Допоможіть побудувати цифровий приймач AM в Simulink

N

Nosheen

Guest
люб'язно допомогти мені побудувати "Цифровий AM приймач" в Simulink, чітке визначення кожного блоку з paremeters .... Допоможіть плз ... невідкладного Regardz Nosheen

Спочатку ви повинні зразок вхідного сигналу (або імітувати зразки його), то ви повинні фільтрувати цей зразок для придушення шуму outband тоді ви зможете оцінити несучу частоту і змішати з відфільтрований сигнал оцінками перевізника і передати результат фільтр нижніх частот з достатньою пропускною здатністю висновок буде повідомлення. інший спосіб полягає у використанні перетворення Гільберта для зміни реального сигналу в комплексній формі. Величина цього комплексу сигнал повідомлення.

Якщо входи я і Q зразків база групи АМ сигнал отримують ланцюг цифровий приймач AM може бути розроблена таким чином: 1 етап: вхідний фільтр для вибору діапазонів і прилеглих відмову каналу. І той же фільтр застосовується до Я і Q зразків. етап 2: AM демодулятор. Цей блок виконує розрахунок Dem SQRT = (I ^ 2 + Q ^ 2). етап 3: постійне вилучення компонентів і нормалізації. Цей блок екстракти (Фільтр низьких частот) постійна складова з виходу демодулятора, а потім виконує розрахунок нормовані зразки норма вироблення = Dem / постійного струму 4-й стадії (за бажанням): вихід групи фільтрації. Фільтри зразки Норма для усунення зовнішнього компоненти з нормованого Демодулірованний сигналу (наприклад, 300 Гц до 3500 Гц смуга є достатнім для голосових програм). Ви можете імітувати це в Matlab / Simulink, і ви навіть можете реалізувати його в програму на С і скомпілювати його для різних цілей (ЦСП або ГПЗ). З повагою Мауглі

Дорогий Мауглі ... ур відповідь допоміг мені багато чого ... M дуже вдячний. я хочу знати, що як WOD я отримую я і Q зразки необхідних смуги AM сигнал?? очікування 4 ур відповідь скоро Regardz Nosheen

Припускаючи е частотний канал і Т вибірки період Вашого аналогового сигналу S (T), я (ПТ) = S (ПТ) * ство (n2ΠfT) Q (вт) = S (ПТ) * гріха (n2ΠfT), а потім нижніх частот Фільтр послідовність I (п) і Q (п). З повагою Мауглі

спасибі ще раз дорогі Мауглі .. Тепер плз тел мені, що вищезгадані чотири етапи т достатньо 4 моєї розробки та реалізації "Цифровий приймач AM"? Infact мета мого полягає в ліквідації ЯКЩО етапів, з використанням методів відбору проб і безпосередньо вилучення необхідних звукових частот для моєї цифровий приймач .. W капелюх Do U пропонують це правильний підхід? по-друге, буде дерево, засноване фільтра підхід банку допомагають мені з приводу мого проекту? по-третє я шукаю канал мультиплексування в MATLAB / SIMULINK ... how це допоможе в цьому проекті? Я б дуже вдячні, якщо Ви й інші почесні учасники форуму допомогти мені ... очікування відповіді скоро Regardz Nosheen

[Цитата = Nosheen] спасибі ще раз дорогі Мауглі .. Тепер плз тел мені, що вищезгадані чотири етапи т достатньо 4 моєї розробки та реалізації "Цифровий приймач AM"? Infact мета мого полягає в ліквідації ЯКЩО етапів, з використанням методів відбору проб і безпосередньо вилучення необхідних звукових частот для моєї цифровий приймач .. W капелюх Do U пропонують це правильний підхід? по-друге, буде дерево, засноване фільтра підхід банку допомагають мені з приводу мого проекту? по-третє я шукаю канал мультиплексування в MATLAB / SIMULINK ... how це допоможе в цьому проекті? Я б дуже вдячні, якщо Ви й інші почесні учасники форуму допомогти мені ... очікування відповіді скоро Regardz Nosheen [/ цитата]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back