Допоможіть мені, щоб дізнатися частоту зрізу і посилення ОУ ФНЧ

G

gary_choo

Guest
Моя проблема: Хто-небудь може мені допомогти, щоб дізнатися частоту зрізу і ї коефіцієнт підсилення ОУ ФНЧ, як показано нижче? Дякуємо за вашу допомогу. Спасибі всім, дякую за ваш внесок у вирішення моєї проблеми. Як було запропоновано, я думаю, що краще вирішити це за допомогою PSpice .. За одиницю резистор і конденсатор, будь ласка, зверніться до схематичне зображення: Resistot: R1 = 122 = 1200 Ом R2 = R4 = 682 = 6800 Ом R3 = 223 = 22000ohm R5 = 101 = 100 Ом керамічних конденсаторів: C1 = 331 = 330pF C2 = 681 = 680pF електролітичний конденсатор: C3 = 100/16 засобів 10мкФ / 16V C4 = 4R7/16 означає 4.7uF / 16V Шановні cbsirio, може вишліть мені розрахунок горе і посилення? Спасибі.

CutOff = 52557 Гц Gain = ~ 1 (в смузі пропускання) Я отримав цю значень, імітуючи його в PSpice. Ваша схема є трохи дивним, але для мене це VCVS 2 ° порядку фільтр нижніх частот з аттенюатором на вході (R1/R3). С3 і С4 для самотніх харчування в ОУ: в ОУ, її нормальним мати подвійне харчування і сигнал називають GND: тут у вас є пристосування для одного харчування, де сигнал транслюється через VCC / 2; Я думаю, що R3 Також для цього, для поляризації ОУ: її значення дуже вище, ніж R1-R2-R4, і загасання дуже низький ... R5 полягає в компенсації струму зміщення ОУ. Якщо ви хочете, я можу написати вам формулу для визначення w0 і отримати. Ciao! Sirio.

Спробуйте прокотитися в частот від 0 до 100 кГц і отримати як коефіцієнт посилення і частоти зрізу. Частота зрізу не є магічним числом. Ми погодилися, що це на 3 дБ. Ви можете спробувати в спецій або ви можете спробувати прокататися в частоти на апаратному рівні. Я в школі є VI (в LabVIEW), який я можу прокататися в частоту генератора функцій будь хвилі. Робить речі простіше в циклах. Те ж VI є однією збору даних від осцилографа і ouputing частотна характеристика (для розгортки виконується) все тому, що Agilent масштабу і функцію генератора GBIP здатні, і я можу отримати доступ до своїх функцій за допомогою приладів LabVIEW. Найпростішим для вас, щоб піти з Spice. Які одиниці для шапки і резисторів у вашій схемі? djalli

Ви можете використовувати джерело змінного струму для входу з відповідною напругою постійного струму. , Запустивши моделювання й змінного струму можна розглянути спектр вихідної напруги. частота, на якій коефіцієнт підсилення ваших припадає близько 3 дБ ваша Cutt-частот. Ви можете отримати величину вихідної напруги легко.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back