Допоможіть мені перекласти З командою команди Паскаля

F

Foldesa

Guest
Привіт! Мені потрібна ваша допомога. Моя проблема в тому я не можу перекласти, якщо (я) temp_whole | = res_factor_3 [res_shift - 1]; З командою Паскаля команди. Хто-небудь може допомогти? Спасибі Андраш

Потрібно щонайменше декларації змінних слід розуміти. Будь ласка, надсилайте всі суб-код функції ...

[Цитата = Foldesa] Привіт! Мені потрібна ваша допомога. Моя проблема в тому я не можу перекласти, якщо (я) temp_whole | = res_factor_3 [res_shift - 1]; З командою Паскаля команди. Хто-небудь може допомогти? Спасибі Андраш [/quote] Якщо мінлива я не дорівнює нулю, то temp_whole = temp_whole або res_factor [res_shift - 1] сподіваюся, що це допомагає

[Цитата = C-Man] Якщо мінлива я не дорівнює нулю, то temp_whole = temp_whole або res_factor [res_shift - 1] [/quote] Тобто я вважаю, двійковому або занадто. Так що якщо змінної (я) не дорівнює нулю, то temp_whole = temp_whole бінарних або res_factor [res_shift - 1], яка означає, що якщо я не нулю, то, якщо Є будь-якого 1 у значення, повернене функцією res_factor [res_shift - 1]. Тоді 1 додаються в змінну temp_whole в тій самій позиції небагато. Мауї

Привіт, що Мауї написав більш ніж достатньо для мене. Чим ви [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 1 хвилин: [/COLOR] [/size] Просто ще 1 річ, яку я забув. У мене є рядок: якщо (temp_fraction <1000u) LCD_Chr_CP ('0 '); те, що представляє "1000u", оскільки він не заявив у будь-якому місці.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back