Допоможіть мені з простою моделювання (питання, час затримки)

T

takman

Guest
У мене є один комутатор і один led.When я дати '1 'до комутатора я хочу, щоб включити призвело ... Але коли я вимкнути перемикач я хочу призвело до закрили через 8 секунд. Я зробив тимчасову затримку з JK фліп-flop''mod 8'', але тоді я не знаю, як ... Допоможи мені .. (Це просто моделювання на electr.workbench, а не реальна схема).

[Б] Дорогий друже [/B] Це залежить від тактовою частотою контура. Наприклад, якщо тактова частота якого становить 1 Гц (Т (години) = 1 сек), ви можете використовувати цю схему:
81_1198198266.gif
[/IMG] [ IMG] http://images.elektroda.net/32_1198198311.gif [/IMG], в якій частота сигналу З однієї восьмої тактова частота = (1 / 8) Гц (Т (С) = 8 сек) [б] З повагою [/B]: D

Завдяки saeidj я знаю, що ..., але я не знаю, як зробити його зупинити, коли я вимкніть вимикач [б] після [/B] 8 секунд?

Добре, Назвемо комутатор сигналу D Для моєї ідеї, ми повинні фронту спрацьовує тригер з заданими низьким, дані високо, і вхідного тактового сигналу пов'язаний з D, цей тригер вихід (сигнал Е) буде низькою unntil перемикач встановлений високо, було б потім перейти високою і залишатися високим ... Розглянемо малюнок saeidj це; тригер годинник = CLK і Е, і (не D) І (НЕ С) ака годинник йде після перемикання спрацьовує E встановлений, але не unntil D знижується (перемикач випущений) - це freezez вгору (закінчується), коли C йде високими через 8 сек. (C задається мінімум) світлодіодний сигнал = D АБО (E І (НЕ С)) Він буде горіти в той час як перемикач високої АБО (після включення був встановлений, але до виходу викликав лічильника минув) З повагою

чому б не використовувати прості одиниці timedelay сказати LRC схем

Завдяки vandelay але може у показують, що для мене ..... бо я не можу зрозуміти дуже гарна англійська ..... якщо і міг послати мені схему .... все одно спасибі.

OK. Вхідного тактового сигналу йде в мою схему, counter_clk диски вхідного тактового сигналу схеми saeidj, і C підключається до C в ланцюзі saeidj в. Моя тригера установки біта сирої, ймовірно, можна зробити краще, але це був час, так як я мав справу з цим матеріалом ... Справа в тому, Е повинні залишатися на низькому рівні unntil перемикач встановлений, і він повинен залишатися високим, навіть якщо перемикач йде низько ... Імітація його і подивитися, якщо вам потрібно внести зміни, щоб він працював. Зосередьтеся на тому, E сигнал, як я описав. Якщо він працює на першої спроби, винагородить мене з +1 допомогти: підморгувати:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back