Допоможіть мені виправити Marantz AV9000, так як не включається

J

jeffshort2000

Guest
Привіт, у мене Marantz AV9000, що просто перестав обертатися на. Хто-небудь поняття про те, що може бути проблема або посилання на керівництво? Я перевірив легкий матеріал до цих пір, запобіжник добре .. і т.д. Спасибо, Джефф

Дорогий Джефф, Ви не згадали, до якого рівня ви перевірили харчування. До речі я не діаграми, але у мене є відремонтовані сотні таких речей без schematic.For схемі ви можете спробувати www.eserviceinfo.com . Prash.

Спасибі за відповідь, я перевірив запобіжник і це добре. Я перевірив харчування комутатора і трансформатор, і це виглядає нормально. У мене є 24 з плати джерела живлення, але + і - 5В і 12В пішли. Коли я включаю його нанівець реле кнопку. Я не впевнений, з чого почати, віддалених ланцюга або джерела живлення. Спасибі, Джефф

Я подивився на кілька годин. Дивись, що я знайшов для вас. Сподіваюся, що це допоможе: D

Я шукав для цього також. Протягом декількох днів, що є. Чи можу я запитати, де ви його знайшли?

Я отримую багато з них від ShareFX

Деякі зауваження, які допоможуть вам ... схема насправді не потрібно виправити 99,9% AV9000 ремонт. В основному, AV9000 важко на це конденсаторів фільтра в блоці живлення ... замінити всі електролітичні конденсатори на вторинному сторони (Є багато з їх!) з гарною якістю 105-Ступінь конденсатори і це, як правило, приносять AV9000 повернути до життя (а це, як правило, звук значно краще теж). Нарешті, де це можливо, позиція (вигин) конденсатори від тепло-поглиначів так, що їх температура навколишнього середовища не виникає необхідності в нормальному режимі. З повагою, Ланс

Ось Керівництво по обслуговуванню WinRar ФАЙЛ 5 частин загальної

Це відродження старих потоку. Я AV9000 Marantz, який також перестав працювати - ніякої влади. Я виявив, що один з пайка-в пробках на трансформаторі ради був принесений у жертву. Витягніть трансформатора і його правління з шасі, і перевірити його на continutiy через усі запобіжники Wickman (два круглих TR5 і 4 прямокутних) на трансформатор ради. Якщо у вас немає наступності, то міст або замінити запобіжник, чи що, це вирішує проблему. Запобіжники можуть бути отримані з Mouser.com якщо заміна не потрібно.

Схоже, це моя проблема теж! На Trafo ради Є шість запобіжників: FB51 -> 2A FB52 -> 2A FB53 -> 1,6 FB54 -> 1,6 FB58 -> 500mA FB55 -> 500mA FB54, FB58 і FB55 розбиті! Я сподіваюся, що це корисна інформація

Велике спасибі за розміщення керівництва. Мій AV9000 також помер. У перший раз це було FB51 і FB52 запобіжники. Я замінив їх, і вона працювала протягом 3 тижнів, перш ніж вони підірвали ще раз. Я замінив їх вдруге і блок працював протягом 3 днів. Не далі як вчора, я резюмував керований джерело живлення (так-так, всі 26 електролітичного кришки були замінені 105C рейтингом кришки). Це тривало протягом 3 годин до запобіжники вибухнув знову. Я з очевидних речей, щоб спробувати. З позитивного боку, звук був поліпшений в той час як він працював після повторного обмежений. Шуму знизився значно, якщо ви натиснули вухом до оратора. Будь-які пропозиції?

Привіт, я точно такою ж проблемою з моїм :-( Я спочатку знайти проблему, я і замінив горіли запобіжники, над яким він працював протягом 3 місяців (пощастило мені). Тоді удар знову. Я послав його до Marantz швейцарців відремонтувати його, він працював 1 місяць .... вони відновили його знову, і вона працювала 6 місяців ... Сьогодні я знову відкрити його, і тільки що вони просто замінити запобіжники з ременями Ох! f. .. Marantz. Тепер я не знаю, якщо він повністю зламаний або якщо це всього лише блок живлення, що мертвий. BR

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back