Допоможіть з написанням коду в Verilog

S

supamaka

Guest
Привіт всім, Хто-небудь знає, як зробити цю проблему? Я повинен зробити це в Verilog. Дизайн склоочисника з наступної операції: - користувач може управляти склоочисника на трьох позиціях - Должность1: склоочисник вимкнений - position2: склоочисники серветки кожні двадцять одиниць часу - position3: склоочисники серветки через одиницю часу представити дизайн і стимул коду і не більше трьох сторінок з результатами пошуку (сигналів або інші). Будь ласка, допоможіть мені в отриманні рішення. Я не можу це зробити. Спасибі, Сай.

Здається, що легко домашнє завдання для мене. Ви можете розглянути ваш курс читання матеріалу. Ви хочете, модуль, який має місце [1:0] в якості вхідних і стерти, як виробництво. Ви також хочете, щоб годинник в якості вхідних для використання як "одиницю часу" Позиція 1: Ми сподіваємося, Ви можете зрозуміти, що один з:) Позиція 2: Чи можна рахувати до 20, потім протріть? Позиція 3: Протріть всі інші годинники Для Вашого стимул генерувати тактів, встановити положення, отримати вихід, встановити наступну позицію, і т.д.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back