Допоможіть вирішити рівняння!

H

hamidr_karami

Guest
привіт всім ласка, вирішити цю / інф | | (х ^ (і-1)) * гріх (х) Ах =?? | / 0 до побачення

привіт steve10 подякувати вам за це / інф Z ^ (-і) Пі я знати | -------- DZ =------------ / 0 1 + Z ^ 2 +2 * гріх ((1-й) * пі / 2), але я не виводити його. ласка, вивести це для мене.

[Цитата = hamidr_karami] привіт steve10 подякувати вам за це / інф Z ^ (-і) Пі я знати | -------- DZ =------------ / 0 1 + г ^ 2 2 * гріха ((1-й) * пі / 2), але я не виводити його. ласка, вивести це для мене. [/ цитата] вище, пряма цитата з вашого останнього повідомлення. Чи можете ви читати? Ви очікували, я міг його прочитати? Ви серйозно ставитеся до вашого запитання, чи ви просто валяти дурня тут? У будь-якому випадку, я до сих пір роблять припущення і спробувати відповісти на нього зараз, але не пізніше. Спробуйте розрахувати Інтеграція [г ^ (-і) / (1 + Z ^ 2), {г, 0, Infinity}]? Є кілька шляхів вирішення цього інтеграла. Один з них через infinte продукт гріха [х]. Процес досить довгий і, therfore, ми цього не забуду. Найпростіший спосіб (для мене) буде використовувати теореми про відрахування. Ось кроки: 1. Безліч Р (г) = г ^ (-і) / (1 + Z ^ 2) (зауважимо, що, -10. Інших тільки включає в себе деякі алгебраїчні операції. Бажаю удачі.

Привіт Стіву вибачте І дякую вам за це. З повагою

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back