Допоможіть вирішити, потрібно додати ще один буфер регулятор LDO

A

alicia8283

Guest
привіт всім, мені потрібно розробити LDO регулятор прямо зараз. Помилка підсилювач для регулятора є лише простим етапом операційного підсилювача. Чи повинен я додати ще один буфер для цього?

Це дійсно залежить від розміру вашої влади транзистор. Якщо влада MOS великий, вам може знадобитися додати буферний каскад натиснути недоминирующее полюса далі. А також, додавши, буфер буде сприяти поліпшенню вашого харчування пульсацій відмову.

Спробуйте один етап складеному ОУ каскодной .... Перевагою цієї архітектури, стабільності складеному ОУ каскодной покращує як у кришки збільшення навантаження. Так як потужність MOSFET, як правило, великий, він пропонує величезний ємнісний навантаження на підсилювач помилки. Так і не доведеться багато проблем зі стабільністю роботи.

Я думаю, що просто вирішив на перевал пристрою, якщо струм навантаження значно більші, так що прохід пристрій буде дуже великим і нестійким буде великою проблемою, так що буфер буде додано!

[Цитата = pseudockb] Це дійсно залежить від розміру вашої влади транзистор. Якщо влада MOS великий, вам може знадобитися додати буферний каскад натиснути недоминирующее полюса далі. А також, додавши, буфер буде сприяти поліпшенню вашого харчування пульсацій відмову. [/QUOTE] Тому [й] додавання буфера допоможе поліпшити ваше харчування пульсації відмову [/ і]? спасибі.

Здатність пригнічувати шум блока живлення залежить від пропускної здатності петлевого посилення. Після того як петля прибуток починає знижуватися, цикл може не відмовляється від шуму блока живлення ефективно. 3 дБ смуга пропускання контура визначається полюсом на виході підсилювача помилки. Додавання буфера після помилки підсилювач буде штовхати 3dB полоса пропускання петлі далі.

[Цитата = тюльпан] Спробуйте один етап складеному ОУ каскодной .... Перевагою цієї архітектури, стабільності складеному ОУ каскодной покращує як у кришки збільшення навантаження. Так як потужність MOSFET, як правило, великий, він пропонує величезний ємнісний навантаження на підсилювач помилки. Так і не доведеться багато проблем зі стабільністю роботи. [/QUOTE] Як випливає посилення постійного струму складеному ОУ каскодной? 25dB до 45dB? спасибі.

[Цитата = pseudockb] здатність пригнічувати шум блока живлення залежить від пропускної здатності петлевого посилення. Після того як петля прибуток починає знижуватися, цикл може не відмовляється від шуму блока живлення ефективно. 3 дБ смуга пропускання контура визначається полюсом на виході підсилювача помилки. Додавання буфера після помилки підсилювач буде штовхати 3dB полоса пропускання петлі далі. [/QUOTE] те, що домінуючий полюс в петлі? якщо вихід підсилювача помилки сприяти недоминирующее полюс?

[Цитата = liuyonggen_1] [цитата = pseudockb] здатність пригнічувати шум блока живлення залежить від пропускної здатності петлевого посилення. Після того як петля прибуток починає знижуватися, цикл може не відмовляється від шуму блока живлення ефективно. 3 дБ смуга пропускання контура визначається полюсом на виході підсилювача помилки. Додавання буфера після помилки підсилювач буде штовхати 3dB полоса пропускання петлі далі. [/QUOTE] те, що домінуючий полюс в петлі? якщо вихід підсилювача помилки сприяти недоминирующее полюс [/ цитата]

Я думаю, що ваш проект relys на вас характеристики. Іноді, один етап ОУ достатньо.

Якщо у вас є величезний Cout сказати в порядку мкФ, очевидно, що вихід полюс домінує.

Простий етап ОУ буде це робити. Ви повинні вибрати правильний тип вхідного транзистора для того, щоб отримати хороший PSRR. Скажімо, ви збираєтеся використовувати МОП-транзистор пройти забезпечити струм, використання н-вхід пара для підсилювача. Хороший вибір для підсилювача може бути дзеркало підсилювач (краще розмах вихідного сигналу). [Цитата = alicia8283] привіт всім, мені потрібно розробити LDO регулятор прямо зараз. Помилка підсилювач для регулятора є лише простим етапом операційного підсилювача. Чи повинен я додати ще один буфер для цього? [/ Цитата]

Навіщо використовувати в якості вхідних даних міс транзистор сцені?

, Що є середнім дзеркала підсилювач? спасибі!

[Цитата = fanrong] Навіщо використовувати в якості вхідних даних міс транзистор сцені? [/ Цитата] для того, щоб змусити транзистор МОП проходять працює в насиченні використанням більшого вихідної напруги N-вхід підсилювача. [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 2 хвилини: [/ колір] [/ розмір], що це дзеркало підсилювачем? complemetary виході підсилювача?

Іноді [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 1 хвилин: [/COLOR] [/SIZE] колись буфер може сформувати інший, не домінуючий полюс у ворота буфера з першого етапу, якщо цикл посилення досить висока і в пропускної здатності посилення єдності

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back