Допоможіть вирішити кілька диференціальних рівнянь

C

comnint

Guest
будь ласка, допоможіть мені вирішити це рівняння диференціальне рівняння в прикріпити файл [/IMG]

я намагався робити все можливе і раніше не dont як вона може бути вирішена???

Я теж. Спочатку, я думав, це просто звичайне зміни, як: у '= у + х Але це справді велика проблема, коли у' знаходиться в знаменнику, як це 1 / у '= 1 / у + 1 / х Це різн. рівняння не має форми, як і будь-який, що я дізнався раніше. Може бути, це тільки тому, що я не знаю, як використовувати суб-змінної. Тим не менше, я думаю, що Є деякі різн. Рівнянь, які мають корінь, який не може бути виражене звичайними функціями, які ми знали. Хто-небудь тут знає, як довести, корінь цього рівняння різн. Не можуть бути виражені через звичайні функції, як SIN, COS, експоненційний, polynomical ,...?

Я також дуже зацікавлені у вирішенні цієї differntial рівняння. Я також спробував досить важко, але не пощастило. Здавалося б, нелінійні differntial екв. -Nand_gates

Я пропоную Вам спробувати перетворення Фур'є. Це може допомагає від складності 1 / у '.

Звідки у тебе це диференціальне рівняння. , Що також може допомогти вирішити цю проблему!

Диференціальні рівняння, рішення яких satifies існування і єдиності може бути вирішена за допомогою Лі-алгебра. Проблеми є те, щоб знайти відповідного нескінченно малі перетворення, які можуть бути допущені самим рівнянням. Більш детальна інформація в класичній книзі "Симетрії і диференціальні рівняння" GWBluman, С. Kumei, Springer-Verlag 1989 році. Потужний пакет для Mathematica розроблений Герд Бауманн Доступний у своїй книзі "Симетрія Аналіз диференціального рівняння з Mathematica".

ви завжди можете спробувати перетворити диференціальних рівнянь, виграти Фур'є або Лапласа, цілком завжди є кращим способом

Будь ласка, напишіть у наступному листі паперу для кращого розуміння висловлювання ду / дх = (х * у) / (х + у) у '= ду / дх так, то (х * у') + (у * у ' ) = (х * у) у + (х * у ') + (у * у') = у + (х * у) д (х) / дх + 0,5 D (Y ^ 2) / дх = у ( 1 + х) я / ярд (ху) + [(0,5 / г) D (Y ^ 2)] = (1 + х) Ах я не знаю, що робити після цього, можливо, це може бути набагато використання повагою drdolittle: )

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back