Допоможіть виправити код індикатор блимає в PIC16F876!

F

Faizan Jawaid

Guest
Моя тестова прога не працює ... світлодіод блимає b0, але індикатор на b1 не блимає на всіх .... Чи можна знайти, де помилка PLS? Prog написано в CCS C Compiler / / / / / / / / / / / / / / / / / / / TEST_INT / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / # include # Запобіжники HS, NOWDT, NOPROTECT, NOLVP # використання затримку (години = 4000000) # int_timer1 недійсним wave_timer () {output_toggle (pin_b1);} сили основних () {set_tris_b (0xff); set_timer1 (0) ; setup_timer_1 (T1_INTERNAL | T1_DIV_BY_8); enable_interrupts (INT_TIMER1); enable_interrupts (GLOBAL), в той час (1) {output_toggle (pin_b0); delay_ms (100);}}

Додати в запобіжники, запобіжники # PUT / / Power Up Timer ур через порт В на виході не в якості вхідних даних роблять його низькою set_tris_b (0x00), тепер він буде працювати на 100%

Завдяки hameeds01 ... Може у скажіть як у PUT, пов'язані з таймером? [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 7 хвилин: [/COLOR] [/SIZE] я і зробив зміни, але все ще тільки b0 індикатор блимає і b1 не блимає ....

Напишіть так: setup_timer_1 (T1_DIV_BY_8 | T1_INTERNAL); таймер переповниться після = 2,04 мс, що це дуже короткий термін для очей, щоб помітити, що індикатор блимає ........... використовувати осцилограф для спостереження за зміною або вставити змінну лічильника і перевірити лічильник для перемикання світлодіод стану

З того, що формула розрахунку так і 2.04ms переповнення?

Салам! З ур схемою почав працювати. Я сумніваюся, що розрахунок, я думаю, це має бути повідомлено = 1000000 / (8 * 65 535), вона повинна бути 1.90Hz. За 100 мсек час я думаю, у повинні отримати 5 Гц частота, яка повинна бути видна. Я моделюється ур програмного забезпечення і працює, але я постараюся, щоб перевірити його в деталях. Аллах Хафіз.

Завдяки обом і, але я отримав дуже дивне проблема ... я `ве також моделювання програмного забезпечення в PIC Simulator IDE його працює нормально ... Але коли я записати IC він не працює ... Будь-які ідеї ... Не тільки це, але функції захоплення по таймеру 2 також не працює ... Тільки і тільки PWM працює ... Програміст винен?

Вибачте людина, яку я розглядав timer1 як 8-бітні Дозвольте мені виправити ур розрахунки сер Васім, якщо й не проти За часом потік = (8 * 65535) / 1000000 = 0,524 сек Термін = 2 х 0,524 = 1,048 сек Частота = 1 / T = 0,9536 Гц

ГО, та Хамід ур право я написав для розрахунку частоти переривань не час. З повагою. [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 1 хвилин: [/COLOR] [/SIZE] добре, що не може бути причиною для програми не працюють. Щось все одно невірний з ур код. Повідомлення ур завершення коду і, якщо можливо, апаратні схеми ур ланцюга.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back