Допоможіть вибрати хороші лічильник

A

amila133

Guest
Привіт,

Моя мета

Я хочу розраховувати не обертань диска, що обертається в Ваттметри години, і зберегти цю value.I використовувати ІЧ-TX / RX пару для цього.Наступний раз на день я хочу, щоб годувати це значення в ПОС.Наявність лічильника

74HC4022, 74HC4024, 74HC590, 74LS590

Pls скажи мені, що є найбільш придатними лічильники для моїх цілей.Якщо U знаю жодної іншої PLS Запропонуй мені.

Спасибо

Why Dont You кол ПІК обертань в собі?

Тому що це 24 години працюючій системі.Отже, є проблема з довічної ПОС.PLS запропонувати мені хорошу лічильникДодано через 2 години 7 хвилин:
Який термін служби ПОС.якщо вона проходить через 24 години

amila133 пише:

Тому що це 24 години працюючій системі.
Отже, є проблема з довічної ПОС.
PLS запропонувати мені хорошу лічильникЯкий термін служби ПОС.
якщо вона проходить через 24 години

Дійсно I Dont мають великий досвід по відношенню до цих речей.Так що я ціную ваші suggetions.
Pls дати цінні ідеї

Інша річ, у цьому проекті я хочу використовувати ПІК для іншої мети також.Така розбивка причин ПІК до порушення всієї системи.Так ось Для countong мети я хочу використовувати окремий IC

Спасибо

Я відчуваю, немає боротьби, які можуть провести кількість обертання на один день.Я бачив ПІК встановлений в кондиціонерах для темп.контроль і знайти робітників для togather років.

Отже, почніть з ПОС
удачі

Nandhu

Дякуємо Вам за велику допомогу.
Потім слід зберігати враховується значення в EEPROM по ПОС.Чи можу я довіряти про це.
Спасибо

Мікрочіпи стверджує, що його пам'яті EEPROM може містити дані, принаймні 40 років ...

EEPROM має довічну обмеження по кількості операцій читання / запису.Тому, можливо, U може розраховувати значення у файлі регістрів і передача EEPROM, як раз на день.

Лічильник Ідея виглядає не дуже добра до мене.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back