Допоможіть!! КНТ мікрохвильової студії - антени дизайн

A

angolaX

Guest
Я роблю проект з Сніп антени дизайн ... я нещодавно встановили CST STUDIO SUITE 2006 року, для антени моделювання, але я не знаю, як працювати з цим програмним забезпеченням. Хто-небудь має будь-який підручник з проектування (будь-який) антени на КНТ? очікуванні вашої відповіді ... спасибі

Є файли довідки в КНТ, яка допомагає і через desining .. багато examplesa є

має бути підручник PDF: C: \\ Program Files \\ CST STUDIO SUITE 2006 \\ Документація \\ Мікрохвильова Studio Ви можете звертатися використанням it.I зробив

немає болю, немає прибутку, ви повинні читання допомогу і імітувати деякі приклади ordianry наступні керівництвом файлів допомоги

[Цитата = angolaX] я роблю проект з Сніп антени дизайн ... я нещодавно встановили CST STUDIO SUITE 2006 року, для антени моделювання, але я не знаю, як працювати з цим програмним забезпеченням. Хто-небудь має будь-який підручник з проектування (будь-який) антени на КНТ? очікуванні вашої відповіді ... спасибі [/quote] 1-й. Я хотів би побажати Вам блокування проектування антен для Сніп! Ви побачите багато проблем, коли ви робите це. Моя порада: забудьте FR4 і піти на RO4003 (або краще). Тоді я хочу, щоб довести цю статтю http://www.eetasia.com/ART_8800487045_499488_NT_0b2512b7.HTM вашій увазі. Якщо UWB є основним продуктом компанії, подумайте двічі ... Нарешті, як інші люди писали, КНТ дуже хороша книга і є швидкий керівництво користувача, а також. Він буде вважати вас менш ніж за 2 дні, щоб мати достатньо знань, щоб почати свій дизайн. Дайте нам знати, якщо у вас є конкретний питання після прочитання книги.

Привіт, AnalogX чи можете ви сказати мені, з якого сайті я можу завантажити вниз cstmicrowaves студії?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back