Допоможи мені інтерпретувати PSS аналіз вертоліт підсилювач

D

deepa

Guest
Мені потрібно перевірити шумових характеристиках мій вертоліт amplifier.For зуб мені потрібно, щоб він коротун ПСС і pnoise analysis.I не розуміють, що робити в тих полях аналіз коробки маю на увазі. Може хто використовував його сказати мені, що вони, , якщо у мене є сигнал частота 10 Гц і подрібнення частотою 10Khz.how я можу пов'язати ці дані з тим, в ящиках

Ви ставите ваші джерела в схемі і відкрийте PSS форма аналізу. Вона буде автоматично визначати ваші джерела з частотами. Тепер виберіть частоти биття і авто розрахунку варіантів. Частота биття НОД вихідних частотах ви розмістили у вашій схемі. Для ланцюга становить 10 Гц, і ви можете спостерігати гармоніки від 10 Гц до якоїсь міри в симуляції. Тепер виберіть необхідну кількість гармонік у відповідне поле і моделювати відповідно до ваших необхідної точності. Я сподіваюся, що допомагає вам.

спасибі much.but після аналізу Що я повинен або може переглядати ..

Тобто з моїх знань і, здається, трохи дурне питання. Ви скажіть, що ви хочете виміряти? PSS зазвичай робиться для отримання спектра точно. Я не знаю, який з них найсильніший у вертоліт підсилювача, але з моєї маленької знання по даній темі я думаю, ТНТ ваші 10 кГц сигнал сильніше. Перше, що потрібно зробити аналіз PSS тільки з 10 кГц сигнал. Потім виконайте PNOISE аналізу. Виберіть відповідний змінною частотою в Pnoise, так що спектр шумів на виході падає в бажану групу після змішування. Якщо ви думаєте, ваші 10 кГц сигнал і сигнал 10 Гц однаково сильні, щоб порушити робочу точку пристроїв, ви повинні включати їх в PSS, а потім Pnoise відповідно до цієї вимоги. Так що вибір залежить від вашої схеми топології. [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 3 хвилини: [/COLOR] [/SIZE] Так, забув сказати вам одну точку, я думаю. U-видимому, новачок в PSS аналіз. Використання результатів -> Пряма форма ділянки в аналоговий DesignEnvironment, щоб переглянути результати PSS аналіз. Ви можете вибрати різні варіанти, як диференціальних або однополярних мережі і величини або фази або DB20 ділянок відповідно до ваших requrement.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back