Допоможи мені .. проблема спрацьовує реле

8

89Panadol

Guest
Хай всім ... У мене є проблема з моїм проектом Ультразвукові Радіолокаційні .. • Проблема: 1) Детектор руху не може спрацьовує реле. 2) При виході з ультразвукової радар не підключений до реле, вихідна напруга практично 9v, коли вона виявляє рух. 3) При виході з ультразвукової радар підключений до реле, напруга на виході знаходиться всього в 2 г, коли він виявляє рух (не достатньо, щоб спрацьовує реле) • Ця схема використовувати пару транзисторів BC547 як вихід спрацьовує реле. • Як я можу збільшити напругу при ультразвукової радар підключений до реле .. • Посилання на проект http://www.high-voltage-lab.com/247/ultrasonic-radar

Вам не потрібно "збільшити" напруга, вихідний контакт [9] O [перо]-C [ollector] - так вона занурюється струм до 0 [GND], і реле повинен бути підключений між виводами [9] і Vcc, як показано на поданій фотографії .. IanP: |

Привіт, я думаю, ви можете використовувати реле занадто великі котушки. BC547 можна тільки харчування котушки до 100 мА. Перевірте реле енергоспоживання. Включіть ваш реле з 12В харчування. Виміряйте струм .... Якщо це> 100 мА, то вам потрібно для взаємодії вихід на інший сильніше транзистор для управління навантаженням більше, ніж ваш ретранслятор потрібно. З найкращими побажаннями, Siong Бун [COLOR = "# FF0000"] Модератор - ПІДПИСАННЯ ПОСИЛАННЯ НЕ ДОЗВОЛЯЄТЬСЯ [/COLOR]

Спасибі всім ..., я збираюся спробувати ..: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back