Допоможи мені всі зміни в проект системи безпеки

K

Kazzam

Guest
Я працюю над проектом системи безпеки, як частина моєї навчальної програми курсів ... вона включає atmel8051 як ядро основній платі ... я використовував основні датчики як дотик, світло, інфрачервоне, відкриття дверей, витоку газу і кілька інших основних датчиків ... може я знаю, скільки ще це може бути змінена проекту і може код блокування та розблокування мається на увазі в цій схемі ... якщо так то як?

Привіт, мій щирий раду, щоб зробити проект як можна більш простим, але відповідає вимогам вашого навчального плану і зі схвалення свого проекту керівництво, то не всі про це самостійно з глибоким розумінням всіх аспектів проекту, а , ніж намагатися зробити великий проект з найменшими розуміння її роботи. Коли ви дійсно складний об'єкт навіть простий шукає проект може мати багато речей, щоб вчитися за межами навчальних планів і багато часу доведеться проводити, якщо ви робите все на свій розсуд. Це буде дійсно ніяково, якщо в одному з інтерв'ю ви не в змозі відповісти на просте запитання про ваш проект. З повагою, [URL = http://bharathyeju.blogspot.com] Laktronics [/URL]

[Цитата = laktronics] Привіт, мій щирий раду, щоб зробити проект як можна більш простим, але відповідає вимогам вашого навчального плану і зі схвалення свого проекту керівництво, то не всі про це самостійно з глибоким розумінням всіх аспектів проекту, замість того, щоб зробити великий проект з найменшими розуміння її роботи. Коли ви дійсно складний об'єкт навіть простий шукає проект може мати багато речей, щоб вчитися за межами навчальних планів і багато часу доведеться проводити, якщо ви робите все на свій розсуд. Це буде дійсно ніяково, якщо в одному з інтерв'ю ви не в змозі відповісти на просте запитання про ваш проект. З повагою, [URL = http://bharathyeju.blogspot.com] Laktronics [/URL] [/ цитата] Thats великий .... спасибі ....

Датчик рівня датчик температури клітини LVDT навантаження детектори диму датчики тиску, датчики обертання ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back