Допоможи мені вирішити цю інтеграцію рівняння

M

max232

Guest
Привіт, я шукаю з intergrer це я = (гріх ((* ство (х))) / ство (х)) ^ (2) * гріха ^ 3 (х) дх дх (від 0 до пі), не використовуючи MATLAB Дякуємо

Ваш другий набір дужки ство (х) не просто так? Наприклад, чи буде мені слово вашого запитання, як це: інтеграція [Sin (Acosx) по созх все квадраті] [множиться на SiNx кубі] [множиться на дх] (від пі 0)

[Цитата = rudane] інтеграції [Sin (Acosx) по созх все квадраті] [множиться на SiNx кубі] [множиться на дх] [/ цитата] (від о до пі)

Я доклав часткове вирішення вашої проблеми. Ви повинні мати можливість завершити його зараз.

використовувати клен, і знайти рішення як: Maple введення> інтеграл: = Int ((гріха (* ство (х)) / ство (х)) ^ 2 * гріх (х) ^ 3, х = 0 .. Pi) , Pi / 2 3 | гріха (ство (х)) гріх (х) інтеграл: = | ---------------------- дх | 2 / ство ( х) 0 Maple введення> Int ((гріха (* ство (х)) / ство (х)) ^ 2 * гріх (х) ^ 3, х = 0 .. Pi); -3 + 2 скл ( ) * ство (А) + ство () гріх () + 2 Si (2) * ------------------------ ----------------------------------------- якщо відповідь = 1,: - 2 + ство (2) + ство (1) * гріха (1) +2 * Si (2) З повагою, Lkuzu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back