Допомога CST MWS Попередження Фарфілд неточно!

X

Xoan

Guest
Я моделювання антен. Microstip S-подібний плоскі антени. Ну, немає попереджень у Trasient моделювання, але в Фарфілд з'являється це попередження "Фарфілд неточно!". У чому проблема?. Дякуємо. Версія CST MWS 4.3.

Я не бачу вашої моделі, але 1) Граничні умови занадто близько 2) Якщо ви використовуєте фільтр AR потім s11 це добре, але занадто багато енергії, залишається в системі для FF трансформувати 3) Далекий розмір монітора поле занадто мало і порізи структури або порт. HTH

Привіт, - Скільки ми припускаємо додати простору в прикордонному? - Як користуватись AR фільтр? і те, що фізичний сенс цього? -

AR фільтр в основному відповідь провісника в тимчасовій області. Все це робить recognisae демпфування і реагування і екстраполює так що, коли БПФ виконується немає усікання тимчасовій області помилок (брижі на параметри S). Якщо ви припините simulationg з дуже великою кількістю енергії в області, АР буде в порядку, АЛЕ поруч з далеко TX буде некоректним. Якщо ви використовуєте відкриті простори додати кордону він буде розраховувати на правильному відстані

На жаль, цей AR-фільтр щось дуже нове для мене. Чи є які-небудь посилання, щоб дізнатися більше про це, і коли його використовувати? Існує немає мерехтіння в наведеному вище прикладі. Сом, чому слід використовувати AR-фільтром тоді? У нас є неточні результати далеко поле, може AR-фільтр вирішити цю проблему? З повагою

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back