Допомога, як ввести довільний сигнал збудження у КНТ?

R

ryfnjust

Guest
Здравствуйте, Чи може хто-небудь сказати мені, як для введення довільного збудження сигналу в КНТ?Я знаю, що це може бути зроблено в XFDTD.Дякуємо за вашу увагу.

Привіт,

Ви можете synthsize свій збудження:
Перейти в перехідних Решатель -> подивіться на нижню частину вікна, ви побачите потрібний варіант.
Після цього вам доведеться змінити функції з використанням VBA макроязик.

Погляньте на допомогу / Допомога для отримання більш детальної інформації та прикладів.

Удачі,
П.

Дякуємо за Вашу увагу, Pushhead.Але збудження сигналу Я хочу використовувати занадто складні, щоб бути виражено самовираження, і я не хочу, щоб наблизити його до інтерполяції.Найкращі побажання.

Чи можете ви навести приклад з сигнал / модель, або pupose в симуляції?

П.

OC Pushhead.
У двох антенної системи, я хочу, щоб нагодувати передавальна антена з генератором сигналу, щоб якщо один конкретний сигнал можна отримати на антену приймача.
Зокрема, генератор сигналу набувається ifft від частоти сигналу домена, так що це дуже складно апроксимуються за допомогою многочлена.

Чому б вам не спробувати за допомогою таблиці пошуку, з інтерполяція.

Крім того, я не бачу будь-якої причини не використовуються многочлен, ви можете використовувати polyfit по Matlab (я думаю, є й інструкції, які можуть наблизити функції за допомогою раціональних функцій, але я не впевнений, його ім'я).Думаю, для будь-якого комплексу сигнал можна отримати за допомогою високого порядку досить поліноми.

також зазначити, що точність сигналу обмежується максимальної частоти налаштування в НВЧ-студія

привет, Адель, я думаю, ви маєте рацію, але я думаю, за допомогою таблиці для пошуку, є більш простим і прямим, але як ви знаєте, час кроки,
які використовуються в моделюванні? Дякуємо вам за
люб'язно допомогти.

Ви можете побачити Решатель лог файл, воно включає в себе timestep,
а також в ході моделювання статус повідомлення показує час кроку

Є два способи зробити це в певні користувачем збудження, залежить від того, який тип сигналу Ви
(1) Використання рівняння в VBA, як, наприклад, синусоїдальної або інші рівняння профілю.
(2) Використовуйте таблиці ASCII файлу, перший стовпець часу, другий стовпчик exciation amplititude.Це може бути що завгодно, наприклад ви отримуєте дані з VNA або ДТР.потім за допомогою КНТ buildin Макро імпортувати фото як збудження.

КНТ буде MWS інтерполяції часу крок.Сподіваюся, що це допоможе

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back