Допомога у розробці 1ГГц 2 ГГц БНФ використанням FR4 в ADS програмного забезпечення

S

spaceboy5241

Guest
У мене є один проект з FR4 для розробки центральної частотою 1,5 Ггц і 1 ГГц діапазоні 2 ГГц Смуговий фільтр в програмному забезпеченні ADS. Будь-який знає, як дизайн .. я вже моделювати багато візерунка за допомогою гребеня і заглушки. але не можу отримати бажаний результат.

FR4 = погано для фільтрів! Анізотропна, поганий контроль ER, які вам потрібно зробити смуговий фільтр. Так що якщо ви використовуєте тільки зосереджених елементах припаяні на борту, використовувати інший тип правління. FR4 би бідним, неконтрольована передача резонаторів лінії!

Ви можете створити цей фільтр з каскадними LC низьких і високих частот LC. Ви можете використовувати FR4, як ПХД, але камера також використовувати будь-які інші низькі втрати друкованих плат, таких як Роджерс PCB.

Ви можете використовувати ФВЧ + ФНЧ структури. Наприклад HFCN-800 і LFCN-2150 Minicircuits. Цей фільтр буде менше, ніж будь-який інший.

Я думаю, кращим рішенням є мікрополоскових combline фільтр, але все одно FR4 погано для фільтрації ...

FR4 не кращий шлях, але він буде працювати (на кшталт). Існують різні дошки там, як RT Duroid / Арлон, але вони можуть бути дорогими і важко працювати з різних причин. Ви не говорите, що ви використовуєте цей фільтр для. Так що це трохи важко давати поради. Як грубе емпіричне правило, якщо пропускна здатність більше, ніж ± 12% від центральної частоти вам краще проектування нижніх слідують високих частот. Ви, однак, повинні серйозно розглянути питання про припинення як підключення будь-якого типу фільтра подвійний балансний змішувач, наприклад, ефекти змішувачі продуктивності.

Я також згоден! FR4 не кращий спосіб!

FR4 абсолютно нормально, якщо всі реактивні компоненти фільтра зосереджених елементах. Якщо лінії довжини і ширини використовуються в якості фільтруючих елементів, то FR4 є поганим вибором для субстратів.

Просто, коли ви думаєте, що знаєте відповідь ... ви знайдете щось нове! Ось хлопець використанням FR4 до 6 ГГц: [URL = http://www.edn.com/article/511935-Make_a_quick_turnaround_PCB_for_RF_parts.php] Зробити швидкий поворот PCB для частини РФ - 2010-12-15 11:00 : 00 | СЦС [/URL]

FR4 абсолютно нормально, якщо всі реактивні компоненти фільтра зосередженими елементами
Я не згоден з цим .. FR4 є втратами діелектрика, тому слід уникати створення розподілених ємнісних елементів. Однак, використання металу сліди як індуктори чудово працює на FR-4.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back