Допомога у порівнянні двох виходів АЦП

L

lloydr1

Guest
Здравствуйте все, новачок тут, і я обмірковував, як виконувати порівняння двох входів напруги. Я працюю з 16F676. Проект сонячної Tracker. У мене є два виходи з ІК світлодіодів та їх вимірюється, але АЦП. Це не проблема існує. Я застряг на те, як порівняти два ... так що я можу знайти, коли вони рівні. При рівних напругах мій трекер повинен бути спрямований на сонці. Коли один світлодіод виходу вище, ніж інших я хочу взяти якісь дії. Я руйнують мій мозок дивиться на XOR або Андінг їх, але що саме говорить мені, коли вони різні, і компаратор робить те ж саме. Будь-які поради? Спасибо заранее. Рік (шинка експериментатора радіо) Crescent City, FL

Шляхи я хотів би зробити саме це, як це 10-бітний АЦП. Порівняйте дві MSB, якщо вони були рівні порівняти LSB. Для порівняння рухатися 1 з байт в 'W', то для тимчасових файлів рухатися друге значення для "W", то відняти з цього тимчасового файлу, якщо результат нульовий, то вони ж. Ви також можете XOR 'W' проти файл результат буде нульовим, якщо вони те ж саме. Я сподіваюся, що має сенс.

Я розумію, що ці два АЦП значення представляють інтенсивності світла. Відповідь залежить від того, що інтенсивність відповідно їх відношення означає для вашої програми. Ми не можемо знати.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back