Допомога у виборі значення резистора для отримання точного виходу передпідсилювача менше 4,096 V

M

maya789

Guest
За задумом розробників висотомір, я годування виході датчика тиску з точністю підсилювача. Точність ОУ вході 12 біт серійного АЦП з Vref = 4,096 volt.Hence Я хочу додати відповідні резистори з точністю підсилювача така, що її виведення становить менше 4,096 вольт. Якщо Vout = Vin * R4 / (R3 + R4) * (1 + R5/Rp) - 4,096 * R2 / (R2 + R1) * R5/Rp, як я можу вибрати номінали резисторів?

Для дизайну висотомір, я годування виході датчика тиску з точністю підсилювача. Точність ОУ вході 12 біт серійного АЦП з Vref = 4,096 volt.Hence Я хочу додати відповідні резистори з точністю підсилювача така, що її виведення становить менше 4,096 вольт. Якщо Vout = Vin * R4 / (R3 + R4) * (1 + R5/Rp) -? 4,096 * R2 / (R2 + R1) * R5/Rp, як я можу вибрати номінали резисторів
Відповідь на Ваше запитання є простою (але я не впевнений, якщо він може задовольнити вас): Виберіть R1, як вам подобається - і розрахувати всі інші резистори по відношенню до R1 так, щоб вони відповідали вашим потребам. (Вибачте, але це єдина відповідь, яку може бути дана на Ваш запит). Загальне зауваження: Це не завжди легко дати точну відповідь, проте, іноді, здається, ще більше, щоб запитати точне запитання.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back