Допомога у виборі батарей для мого робота

S

_SquiD_

Guest
Привіт, хлопці мені потрібна ваша допомога у виборі батарей для мого робота. Я 4WD марсохода з Lynxmotion і він має 4 двигунів постійного струму (12 В). У мене також є пара SHARP датчиків ІЧ-та плати контролера (5V). Які акумулятори краще використовувати? Як я можу змусити їх довше? -СКО-

Привіт, хлопці, мені потрібна ваша допомога у виборі батарей для мого робота. Я 4WD марсохода з Lynxmotion і він має 4 двигунів постійного струму (12 В). У мене також є пара SHARP датчиків ІЧ-та плати контролера (5V). Які акумулятори краще використовувати? Як я можу змусити їх довше? -СКО-
Як вага батареї не має значення, я пропоную використовувати у 12-вольта акумулятор 20Ah або більше ... акумуляторної буде добре .. використання 7805 регулятор для всіх датчиків, які потрібно тільки 5 вольт сподіваюся, це допоможе

Щільність потужності для типових клітини виглядає наступним чином (низький-високий): свинцево-кислотні, нікель-метал-гидридні, літій-іонні. Для зручності використання (простого до складного): свинцево-кислотні, нікель-метал-гидридні, літій-іонні. Для будь-якого з цих батарей, отримати відповідний зарядний пристрій. В цілому, розумніші, зарядний пристрій, тим більше ваші клітини будуть останньої (у точку). Для свинцево-кислотні, візьміть той, який робить і постійної напруги і постійного струму зарядки, з автоматичною функцією плавати (так що ви ніколи не можете перевантажувати батарею ... * БУМ *). Для 12В свинцево-кислотні, ваші 100% розряду, коли термінали досягають 11.9V після відпочинку. Повністю заряджений акумулятор 12V покаже 12.65V після відпочинку. Мені подобається BatteryMINDer серії від постійного струму Electronics. Якщо вага не є фактором, отримати запечатані, непролівающіміся (AGM) свинцево-кислотні акумулятори (приблизно від 10 до 20 ампер-годин має бути добре для початку). Якщо вага є чинником, досліджувати більш екзотичні типи батарей (NiMH і Li-Ion). Будьте обережні з літієві батареї. Ви повинні мати charge-monitor/controller тримати батарей від перегріву і відбувається бум. Після літієвих елементів загорітися, вони майже неможливо погасити, тому що матеріали всередині клітини мають кисень, тому, як тільки почався, ви не можете розірвати "вогонь трикутник" ... палива (Li), тепла і кисню. Хороша інформація батареї тут: [URL = "http://batteryuniversity.com/"] Акумулятор університет [/URL]

Привіт SQD, щоб вибрати батарею спочатку потрібно assetain вашого ровера weight.What є поточний рейтинг вашого двигуна. Погода все чотири мотори будуть працювати одночасно. Якщо так скласти всі струм, який звертається на піковий рівень. Нарешті, що й інші, навантаження на батареї, і як довго марсохід повинен працювати. Після цього ви можете вибрати правильно батарею, а потім один важливий момент, який варто мати на увазі. Як часто ви будете заряду цих акумуляторів. Якщо ви берете цикл дуже швидко і дуже часто, то я побився об заклад, ваші батареї буде пошкоджена через пару місяців. Спробуйте поглянути на battries яка має більш DOD (глибина descharge) більш DOD менше ви вимагаєте, щоб заряд часто. Крім того, намагайтеся виглядати зеленої батареї, вони часто використовуються в гібридних автомобілів Honda. Сподіваюся, це допоможе вам. Слова подяки

Привіт, перевірити цей підручник про вибір системи живлення для будівництва робот: [URL = http://www.electronics-control.info/RoboPower.htm] Робот Навчання Будівництво Потужність [/URL]

Привіт, я пропоную 12 вольтової батареї з 20 АГ. Ви можете також використовувати деякі вищі AH для вашого робота .......... Бхатія [/URL]

У мене є невелика sugestion.have у перевірили літієво-полімерний акумулятор .. це дає aroung 12volt і високий струм> 15 ампер .. вартість збільшується як підсилювачі ВИМОГИ збільшується, але вага залишається дуже невеликою вагою ... до влади співвідношення становить приблизно 0 ... це допоможе u.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back