Допомога терміново потрібно: AEL помилку

R

rfa86

Guest
Привіт

Мені потрібна термінова допомога.Я створив проект з використанням ADS 2008 і одного разу я зберегти мій проект і спробувати відновити проект.Помилка з'являється вікно з повідомленням наступним чином:
"Помилка читання бінарних файлів
./networks/final1.atf
виконав AEL файл не завантажується
тип = 1 "

і потім, коли я намагаюся відкрити файл іншу помилку, з'являється вікно з повідомленням:

"(De_load_design)" / home/its/u1/rfa/calibration_prj/networks/bends
Не вдалося відкрити дизайн "

По-перше, що таке AEL файл.І що я можу зробити, щоб вирішити цю проблему.Я перебуваю в дуже потрібна допомога.

Спасибі
RFA

Ви можете Google для "розширення АЕЛ" ...
К.

AEL файлу генерується ADS для будь-якого дизайну (DSN-файл), створені в проекті.Відповідні ATF файли потім генерується автоматично, коли кожен файл завантажується AEL.

У цьому випадку видалити всі файли ATF в мережах папку проекту (не видаляйте AEL або DSN-файли) і перезавантажте ADS і подивитися, якщо це, то працює.

Windows або Linux / Unix?Якщо Linux / UNIX переконайтеся, що у вас є повний доступ на читання / запис привілеї для всіх файлів / папок в проекті.ATF файл може бути читання / запис / виконання (777).

Іноді це відбувається через корупцію в DSN file.You можна використовувати Бак файлу по його відновленню.
Крім того, кілька разів при перекладі нижній версія DSN до вищої версії.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back