Допомога, про IE3D змінної проектування та оптимізації!

G

gw_uestc

Guest
чи є хтось, що може дати мені допомогти? як створювати змінні та оптимізувати його? З найкращими побажаннями!

Привіт, gw_uestc: Будь ласка, перейдіть на сторінку завантаження в www.zeland.com . Існує навчання Зеландія Віртуальний і він покаже вам фільм про нього. Він також обговорювалося в керівництві. В принципі, на IE3D/MGRID, Ви визначаєте розташування вибраної вершини, мінлива Optim. Ви Емі також розглянути IE3DLIBRARY, легше визначати змінні і визначити розмір як формула змінних. Тим не менш, IE3DLIBRARY менш гнучка в обробці складних форм пов'язано з тим, що його геометрія будується заснований на бібліотеці. З повагою.

Привіт цзянь Я думаю, що ви повинні розглянути зручний алгоритм спростити введення параметрів шляхом створення таблиці, включає в себе всі параметри, які ми призначити при створенні макета. Я думаю, це буде дуже корисно і величезне поліпшення IE3D, як Ніл Армстронг сказав: «Це ще один крок для IE3D;. Один гігантський стрибок для США" пл

Привіт, плазмові: Дякую вам велике за ваші відгуки. Ми постараємося зрозуміти, будівля таблиці. Звичайно, ми будемо намагатися з усіх сил її спростити. Це було нашою мети. Як розробник, я може бути не в змозі зрозуміти, з точки зору користувача в спрощенні. Якщо ви можете надати трохи більш докладно, що ви думаєте це буде простіше у використанні, будь ласка, дайте мені знати. Ви можете відправити мені priviate повідомлень або повідомлень електронної пошти безпосередньо зі мною (jian@zeland.com). Велике спасибі. Я ціную це щиро. З повагою.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back