Допомога на 1,8-5.5 V 1 МГц-20 МГц кварцовий генератор дизайн

• Thread starter hung_wai_ming@hotmail.com
  • Start date
H

hung_wai_ming@hotmail.com

Guest
Привіт Мені потрібна допомога з кришталю експерт. Я проектуванні вище кристал, і я використав 5V пристрою я використовував простий інвертор з резистора зворотного зв'язку складає близько 800 тис., і я можу отримати через частотний діапазон при напрузі> 2,5 Трохи нижче 2,5 В, я виявив, посилення падає до

Ви використовували 5В пристрій, здається, коли VDD

або ви можете спробувати один пристрій transcondutance, instend з CMOS инвертор

Я спробував один NMOS г сцені з джерелом струму навантаження і спробував зміщення NMOS з різною напругою від розмірів ставлення NMOS і струмового навантаження, проте, результатів не було добре, хоча це виглядає трохи краще, ніж інвертор основі. Будь-які нові ідеї?

просто Гуссінг без аналітичних даних, спробуйте опір>> 800K, може бути, кілька МОм.

привіт висів, я думаю, крутизна не є достатньо великим при таких низьких voltage.You повинні використовувати більше W, і в той же час використовувати більші Л. спробуйте ще раз.

[Цитата = hung_wai_ming (на) hotmail.com] я спробував одним NMOS г сцені з джерелом струму навантаження і спробував зміщення NMOS з різною напругою від розмірів ставлення NMOS і струмового навантаження, проте, результатів не було добре, хоча це виглядає трохи краще, ніж інвертор основі. Будь-які нові ідеї? [/ Цитата] Як Вам кошти "не добре"? як тебе хв відкритому циклі отримати зараз? могли б ви пояснити детальніше? Ви могли б завантажити деякі IMG?

Привіт масляна Do U думаю, що це можливе використання інверторів схеми засновані в першу чергу?

[Цитата = hung_wai_ming (на) hotmail.com] Привіт масляна Do U думаю, що це можливе використання інвертора заснована перша схема [/ цитата] Так, інвертор, як правило, намагалися по-перше, якщо він може тримати |? Negtive вирішенні |> руб при 20 МГц @ 1,8 В і 1MHz@5.5v.

Масляна привіт, я замінив 3,3 спецій моделі і зробити симуляцію. Нічого не змінилося. XOSC може коливатися в 1,8 з коефіцієнтом посилення> 1. Я перевірив оп і виявили, що Вт становить близько 0.6-0.8В для NMOS / МОП. Для 5V, це 0.8-0,9 В, близько 0.2В вище. Якщо ми зміщення інвертор використанням 1,8 VCC, то зміщення точки для 1,8 становить близько 0,9 і виглядає це не може включити інвертор ефективно, якби я використовував 5В пристрій. Замість цього, якщо я використовую 3,3 пристрою, є ще поле для цього. Хоча використання 5В пристрій, я все ще думаю збільшення W / L може допомогти, але в симуляції, це не так, я сумніваюся, це пряність модель, яка викликала цю проблему. У всякому разі, я думаю, що для нормальної ситуації, я повинен бути в змозі отримати XOSC коливатися навіть при 5В пристрій.

Привіт, hung_wai_ming, за теорією, підвищення W / L можна зустріти 1,8 випадку, але в разі 5.5V @ 1 МГц, коефіцієнт підсилення, може бути, занадто багато, будьте обережні. удачі!

http://www.edaboard.com/ftopic236947.html Як я вже сказав, г є два обмеження: uplimitation і downlimitation. якщо хочете xosc коливатися, ГМ повинен між ними. Збільшення значення резистора зворотного зв'язку збільшиться оболонка цих обмежень.

Привіт масляна, Дякуємо за вашу турботу. Безумовно, я буду піклуватися про нього під час мого моделювання. Привіт xusoso, Просто хочу знати, як ви отримуєте г в симуляції?

привіт повісили, я отримую г використанням методу, описаного у статті ч ** P: / / www.nxp.com/acrobat_download/applicationnotes/AN97090_1.pdf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back