Допомога з розщеплення BAND (діплексер)

A

aq_mishu

Guest
У мене є база для TCVR подвійної зони.Тепер у неї є один роз'єм для антени УКХ і УВЧ (ICOM IC-7000).Я повинен отримувати всій смузі 60 МГц до 999Mhz.Крім того, при Tx, я хочу використовувати 144-148 і 430-450.Таким чином, для RX і TX, мені потрібно насправді 2 антени.один для TX в МВ і один для TX в НВЧ.Тепер мені потрібно використовувати єдиний магістраль до 2 АНТ.це на АНТ боку, я можу використовувати групи спліттер.Так що мій план є одним дозволить від 60 до 400, а інший дозволяє від 400 до 999.Так хлопці дають мені ідеї ...

Не дуже зрозуміло для мене те, що ви використовуєте, щоб отримати від 60 МГц до 999MHz, коли IC-7000 можна отримати тільки з 0.3MHz до 200 МГц і від 400 МГц до 470MHz.
Що б ви використовувати для отримання, IC-7000 потребує діплексер для використання передавачів для МВ і ДМВ діапазонів.
Не можна використовувати владу спліттер для розділення МВ і ДМВ діапазонів через невідповідність, які з'являться в портах спліттер.

Ага ...Я маю на увазі я не хочу втратити ні RCV ..вона має 2 мураха подеколи.один для КВ 50 МГц ..інші для НВЧ УКХ.Таким чином, я повинен використовувати один живильної магістралі для НВЧ УКХ.інший канал, лінія для ВЧ.і в цьому випадку, я повинен розділити групу з Tx.і мені потрібно всю смугу (що це можливо) для прийому ...Таким чином, необхідно розбити його на декілька таким чином, що вона може зробити RX і TX, як в 2 різних мурашок з одного магістраль ...ідеї?

http://amateuradiomalaysia.blogspot.com/2005/09/diplexer-for-hf6m2m-70cm.html

Ну, я перевірив його ...Справа в тому, для IC 7000, Є 2 разів мураха сопп ..один для Шифрування до 60 МГц ..., А інша понад 60 МГц до НВЧ.Тепер я буду отримувати переведення рядка (виділені) для ВЧ-50 (до 60 МГц).але розділяє живильної магістралі для МВ і ДМВ.iwant так, щоб розділити її з діапазоном 60> х <деякого значення більш ніж 175.і ще ряд деякого значення більш ніж 175> х <999 МГц.Наприклад, 61> х <200 і 202> х <999.це тому, що я може використати інший набір (регулярний МВ і ДМВ), а також я хочу, щоб RCV весь спектр (за допомогою IC 1500) з тією ж рядки.допоможіть мені в цьому зв'язку Plz ...

Примітка: попередні один тріщить по ВЧ та НВЧ УКХ.але я можу налаштувати його відповідно до моєї потреби тільки після того, математики ....

Добре.Вже з'являються іншого пристрою у вашій системі (IC-R1500).

Ви повинні перемкнути ANT2 СК-7000 і антени IC-R1500 за допомогою коаксіального перемикач (щоб не пошкодити введення IC-R1500 потужністю IC-7000).

Не можна використовувати владу спліттер, а не з-за обмеженого ізоляцію між портами, але перш за все із-3dB вносяться втрати яка удвічі ваш вихідний потужності.

Загальний порт комутатора переходить в широкосмугових діплексер що розколює МВ і ДМВ передачі смуг і, закривши в той же час одержувати частотах до 999MHz (насправді IC-R1500 може отримати до 3300MHz).
ВЧ філія діплексер повинні бути широка смуга.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back