Допомога для аналізу Gain-на-2 включений ковпачок заснований Підсилювач

E

eegchen

Guest
привіт, я проектуванню 1,5 біта на південь від АЦП. Gain-на-2 підсилювача показана на графіку нижче. Швидкість вибірки 200 МГц, харчування становить 1,2. Сигнал тільки Gain-на-2 Amp результат. вхід 300mvP-П. І ідеальної форми хвилі висновок повинен бути 300 мВ - 900mV і виході ЦАП встановлюється в 600mV. Приріст ОТА більше 100 дБ, смуга пропускання блок посилення 600 МГц, вихідний струм 1 мА. (До речі, я використовую ідеальний перемикач, загальний режим 600mV) Може хто-небудь аналізує сигнал для мене? , Що викликало осідання поведінка настільки повільно, і, здається, не осісти на всіх? Що мені потрібно подальшого вдосконалення.? На мій погляд, форма хвилі, як полюс від нуля дублет. я тільки дізнався, що каскодной складаний OTA має полюс-нуль проблем дублет. Як щодо цієї схеми? Завдяки Кращий Gang

Я думаю, ви повинні зрозуміти, чому ваш перший сигнал не є симетричною, а потім думати про полюсі від нуля дублетів.

дякую, саме це я маю на увазі, чому це не симетричні. Очевидно, викликаних OTA. Це тому, що OTA має різні розряду й заряду шапка? Найкращий

Я не думаю, що це заряд-розряд. Бачте, синій половина не дотягує навіть до DeltaV = 300 мВ і вид знижується. Червоний більш ніж 300 мВ і продовжують зростати.

Так це причина не симетричні гойдалки вихід? [Цитата = sutapanaki] Я ​​не думаю, що це заряд-розряд. Бачте, синій половина не дотягує навіть до DeltaV = 300 мВ і вид знижується. Червоний більш ніж 300 мВ і продовжують зростати. [/ Цитата]

може бути не асиметричний свінг як такої, а швидше тому, що це викликано.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back