Допомога в ADS_how отримати MOS параметра 0,18 технологій

V

vivek1214

Guest
Hello All,
Я проектування МШУ подвійну смугу в 0,18 мкм технологією з використанням ADS2003A, але MOS моделі не доступні в бібліотеці ADS, як я можу покласти, що papameters і який BSIM моделі, необхідні для .18 мкм технології.
подякувати вам
Вівек

22. listopada do ofert firmowych Orange wchodzi nowa promocja <i>Rozmowy Obrotne dla Firm</i>. Usługa pod względem konstrukcji przypomina <i>Sieć Rodzinną</i> Ery.

Read more...

Використовуйте це BSIM модель, в якій ви маєте точних значень параметрів.
Я не знаю, тому що ви не mentione, в якому форматі ви MOS моделей.Але в деяких designkit є скрипт для компіляції в спеціях, привид моделей для оголошення або АТСАЛ моделі (якщо я правильно пам'ятаю), або ви повинні робити це вручну і зробити деякі simultaion з метою перевірки результатів

Привіт ти можеш сказати мені, як покласти MOS параметра в оголошеннях? Хіба це єдиний варіант для запису параметрів вручну, або я можу безпосереднє inmport цим звідки-то?

за допомогою якого ADS версії 2005A або 2003a.
Вам потрібно просто змінити Netlist файл і скопіюйте останніх параметра КМОП-транзисторах.

Ви також можете попросити цю річ Agilent онлайн, допоможе покласти край.Вони допоможуть вам.

Я думаю, що найкращий спосіб мати модель для перетворення бібліотеки HSPICE до ADS.Якщо ви вже зробили, піти в бібліотеку, пошук NetlistInclude (немає простору) і додати перетвореного файлу.

Якщо ви не знаєте, як це зробити, дайте мені вашу бібліотеку, і я зроблю перехід.Для перетворення, перейдіть в меню Файл -> Імпорт -> HSPICE та інше прямо вперед.

Ура

Sadegh.j пише:

Я думаю, що найкращий спосіб мати модель для перетворення бібліотеки HSPICE до ADS.
Якщо ви вже зробили, піти в бібліотеку, пошук NetlistInclude (немає простору) і додати перетвореного файлу.Якщо ви не знаєте, як це зробити, дайте мені вашу бібліотеку, і я зроблю перехід.
Для перетворення, перейдіть в меню Файл -> Імпорт -> HSPICE та інше прямо вперед.Ура

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back