Допомога в коді VHDL

A

a_fetoh

Guest
Здравствуйте,
є Паралельно з серійним блоку в моїй системі, який я роблю це з 64 * 1 MUX і 6-розрядний лічильник.
Я хочу, щоб лічильник зупиняється, коли буде досягнуто "111111" і знову розпочати з "000000", коли вхідний змінилася.

Я пробував багато методів, щось на зразок цього:

процес (data_in)
починати
якщо X2 = "111111", а потім - о / р від боротьби
x3 <= '1 ';
ще
x3 <= '0 ';
End If;
Наприкінці процесу;

де х2 виході лічильника і х3 це сигнал, коли він дорівнює 1 боротьбі з перезавантаження "000000"
Але prolblem це тоді, коли лічильник eraches "111111", х3 залишається рівним 1, і я хочу його змінити на 1 тільки протягом однієї години.

Any1 чи будь-які пропозиції?
Спасибі,

Спробуйте змінити свій код так:

Якщо Х2 <= "111111", а потім
x3 <= '1 ';

Я думаю,

Якщо Х2 <= "00000", а потім
x3 <= '1 ';

спокійним пише:

Я думаю,Якщо Х2 <= "00000", а потім

x3 <= '1 ';

Я намагаюся інше рішення, але воно є довгим, якщо воно йде добре, я буду інформувати вас

a_fetoh пише:

Здравствуйте,

є Паралельно з серійним блоку в моїй системі, який я роблю це з 64 * 1 MUX і 6-розрядний лічильник.

Я хочу, щоб лічильник зупиняється, коли буде досягнуто "111111" і знову розпочати з "000000", коли вхідний змінилася.Я пробував багато методів, щось на зразок цього:процес (data_in)

починати

x3 <= '1 ';

ще

x3 <= '0 ';

End If;

Наприкінці процесу;де х2 виході лічильника і х3 це сигнал, коли він дорівнює 1 боротьбі з перезавантаження "000000"

Але prolblem це тоді, коли лічильник eraches "111111", х3 залишається рівним 1, і я хочу його змінити на 1 тільки протягом однієї години.Any1 чи будь-які пропозиції?

Спасибі,

якщо x3 залишається '1 '... то це означає, що лічильник X2 завжди на "111111" ..
Ви впевнені, що сигнал x3 використовується іншим процесом, щоб скинути лічильник ...!

чи це також означає, що немає ніяких нових даних, який поставляється дюйма ... і виконання не вдаватися в процесі на всіх ...

використання більш двох сигналів, як, Б.і використання xor2 UserDefined компонента

uuuuuu: xor2 порту карти (A, B, x3);
процес (data_in)
починати
X <= '1 ';
ще
Y <= '1 - взяти дві змінні X, Y ';
End If;
Наприкінці процесу;
<= X;
B <= Y;

Я думаю, цей код сел u. допомогу ...