Допомога Що стосується рядки в C

T

thecall

Guest
привіт я намагаюся працювати в С і при роботі з рядками, я отримав деякі probs насправді я вирішував кінці probs книги yashvant kanetkar LET США C. ці probs: як отримати частину рядки? я знаю одну річ про це, як якщо у нас є рядок символів п [40] = "ім початківців", а потім, якщо ми пишемо Е ("% S", і п [4]), він буде друкувати новачок дивиться з 5 postition. але якщо я хочу просто надрукувати "прошу", то як я можу дати кінцевої точки. як він іде до г і закінчується, як дати припинення точки. ------------------------ Які струни і Int ......... Мені треба перетворити рядок в ціле .... як його можливого не даси кодексу просто вести мене Thnx в Adv.

Ваш компілятор буде мати стандартну бібліотеку рядок заголовка файлу з ім'ям Якщо ви відкриєте його, ви побачите прототипи функцій із стандартної бібліотеки рядок. Використовуйте ці функції для роботи з вашою рядка.

вона повинна друкувати "новачок". Рядок зупиняється звичайно в перші зіткнувся 0 байт (я маю на увазі zerozero, а не символ '0 '). Який компілятор ви використовуєте, на якій платформі?

Я використовую Turbo C і WIN XP плз допомоги дотепності, як сказати проге зупинитися на бажаний символ, як я просто хочу друку царя, як він буде припинити після того, 'г'

% 3s буде друкувати до 3-х символів strinc тільки. Більш складні маніпуляції рядок може бути досягнуто за строкових функцій. Ви повинні читати про Е () специфікатори формату і рядкові функції.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back