[Допомога] Пам'яті вимога Сонет

N

northwilliam

Guest
Привіт, я нова в електромагнітному моделюванні, і я використовую Сонет для імітації. Я малюю шаблон, який має подвійні шари металів і спробувати проаналізувати його в сонет. Вимоги до пам'яті складає близько 3,4 Гб, а мій комп'ютер має 12 Гб пам'яті. Але коли я аналізую його, "з пам'яті" помилки трапляються. Я не знаю, чому, так як необхідний розмір пам'яті менше, ніж те, що мій комп'ютер є. Хто-небудь знає, як її вирішити? Коли я вибираю "зберегти пам'ять" варіант, вимоги до пам'яті зменшується до 1,7 GB, а потім вона може працювати. пс. Мій процесор Intel Core i7 930, плата Asus P6T SE, ОС Windows XP x64 Edition. Дякуємо. Вільям

Привіт, як сонет версію ви використовуєте? Більш старі версії не буде підтримувати 64-розрядні, так що вони обмежені в проблемі розміру до 2 Гб макс. "Пам'ять врятувати" зменшує розмір матриці за рахунок збереження номера в "єдиний точність обчислень", який збільшує чисельних шумів на низьких частотах. Крім того, це уповільнює аналізу, оскільки деякі додаткові функції процесора не може бути використана з одним номера точністю. Підіб'ємо підсумок: використовуйте цю опцію з обережністю. Ось кілька порад для ефективного зубів Сонет: http://www.muehlhaus.com/files/Efficient% 20Meshing% 20in 20Sonnet.pdf% З найкращими побажаннями Фолькер

На жаль, мені не вдалося прикріпити файл у попередній відповіді, і знову приєднати його зараз. Вільям

Шановні volker_muehlhaus, дякую за Вашу відповідь. Моя версія Сонет "Сонет 9,52", і вона дуже стара, щоб відповідати 64-бітних ОС, так що розроблена модель не може перевищувати 2 Гб пам'яті? Якщо так, то який версії я повинен використовувати? Я читаю вашу прекрасну статтю "Ефективна зубів Сонет" і намагатися, якщо я можу змінити стиль підрозділи (перехід від сходів до конформним). До нього додається зразок я біжу (вона повинна бути вузькою смуговий фільтр), і буде у Вас є пропозиція зменшити вимоги до пам'яті та скоротити час для аналізу? Велике спасибі. Найкраще, Вільям

[Цитата = northwilliam] Моє Сонет версія "Сонет 9,52", і він занадто старий, щоб відповідати 64-бітних ОС, так що розроблена модель не може перевищувати 2 Гб пам'яті? Якщо так, то який версії я повинен використовувати? [/ Цитата] Привіт Вільям, правильно, старий Сонет 9,52 обмежується 32bit/2GB. Ви повинні зробити оновлення до Сонет 12, який може зробити більше робочих місць (64 біт) і має більш ефективну сітку для такого роду геометрію. З найкращими побажаннями Фолькер

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back