Домашній кінотеатр з TVM звук динаміків 5,1

G

gres

Guest
Після того як я був seachring, використовуючи наявний інтернет я вирішив створити свій власний будинок - кіно. По-перше (два роки тому) я зробив subowoofer, на жаль я намагався безпечний гроші на цей проект - це було неправильно. Ну це добре грати, бас глибокий і м'який, як на ім'я не 25 см динамік. Box 25x35x40 пофарбовані напівглянсовому чорною. Підсилювач і фільтр були зроблені від каталогу установки АВТ. На жаль, щоб встановити, що я займаюся дизайном, вона хоче пакет в обох колористичні і безпечним способом. На цьому тижні призначена для центральної колонки, тобто база: 2x ARN 150-60-4 1x GDWK 10/80/6 - addopted від старої колонки 2 способи відділення з роздільним 2300Hz therminal з легким вікно discconection є 55x20x25 з меблевого щита , які складаються звукоізоляції шар - вата. Там немає оздоблення, але я збираюся покрити все на шпон та фарби лаком-domalux пляма. Що можна сказати про звук? Після того, як був підключений до Pioneer VSX-819H добре, навіть супер. Звук ясно, так що я щаслива мітинг з цього приводу. Решта пристрої: GDWT 9-100FP ARP 150-00/8 ARN 188-05/8 Janbo філія J-3А. Сабвуфер після довгих моделювання: ARN 188-8/8 ширину смуги коробка вентильовані, з одного боку і 16l 30l повинна бути тонкої роботи з іншою частиною системи

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back