Додавання IEEE754 одинарної точності із плаваючою точкою .......

W

watabe112

Guest
хто може мені допомогти ..... Як додати IEEE754 плаваючою точкою ..... Мені необхідно знайти середнє .... По-перше, мені потрібно додати ... потім розділити .... Мені потрібно, щоб написати її в Verilog ..... хто може мені допомогти ....:|

Є два або три з плаваючою точкою суматора кодів у OpenCores. Скачати їх і перевірити коди. Це дасть вам уявлення про кодування.

Altera має повний список з плаваючою точкою ядра IP. Знайти їх в мега-майстер в Quartus.

привіт всім ...... хто може перевірити для мене ..... чи моя програма саме ?..... мені потрібно додати IEEE754 єдиний номер точності ....... ............................................... Код .. .................................................. .......................... Модуль modadd (вхід CLK, вхід [31:0], вхід [31:0] B, вихід рег [31:0] г); дроти SA, дріт [7:0] Є. А., дріт [22:00] / а ; призначити SA = [31]; призначити EA = [30:23]; призначити FA = [22:00]; проводу СО, дріт [7:0] Є. Б., дріт [22:00] FB; призначити СО = B [31]; призначити EB = б [30:23]; призначити FB = б [22:00] / * Етап 1. * Сортування номери відповідно до показником. * Стає число з найбільшою показник. * Заперечення б у разі віднімання. * / Р-SA1; рег [7:0] Ел; р [22:00] fracL; р SB1; рег [7:0] ES; р [22:00] ГРП; завжди @ (posedge CLK) починати, якщо (EA > EB) починають SA1

У керівництва розрахунок і з'ясувати, які проміжні вихід не вдається. Наприклад перевірити проміжні вихід після stage1 або stage2 або stage3 не так .. де ви насправді додати Fract частини числа? Я не бачу, що в коді.

вибачте .... я забув, що частина ..... може у скажи мені .... Як представляють 1.100000 в Verilog код ..... може у дати мені приклад ......

рег [7:0] значення, значення = 1100000; це повинно працювати. Просто майте на увазі позицію десяткової. Я не так добре з Verilog, тому я не можу дати вам точний фрагмент коду.

може у дати мені приклад того, як кодування для 1.010101 ........... Як додати провідні біт (1.) в Verilog .......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back