Додавання EEPROM на PIC16F877

G

guesswho

Guest
привіт всім я хочу додати зовнішньої пам'яті для PIC16F877.I мають дізнався, що я можу зробити за допомогою I2C EEPROM. Може ne1 скажіть мені деталі, як 1. Скільки зовнішньої пам'яті може PIC16F877 підтримки? 2. Як прикріпити пам'яті? 3. Чи є інший спосіб slove "Недостатньо пам'яті" Проблема? Ne допомога буде високо оцінений. З повагою, Guesswho

Я не знаю, PIC контролери, але I2C EEPROM, як правило, використовуються для зберігання даних. Тому що вони мають послідовний інтерфейс (пов'язаний з апаратним або програмним i2c порт в контролер), ви не можете підключитися i2c чіпів в нормальних адресного простору.

1. Якщо ваша "пам'ять" означає пам'ять, то я думаю, що 16F877 doen't підтримують зовнішні ОЗУ або ПЗУ, AFAIK. 2. Якщо ви просто хочете додаткового місця для зберігання даних, то ви можете підключити до 8 i2c EEPROM, до i2c порт. 3. Тільки так я можу думати про те, щоб оптимізувати ваш код. Якщо ви використовуєте компілятор С, то ви, можливо, доведеться поекспериментувати з тим, як ви використовували змінну. Крім того, спробуйте включити опцію оптимізації. Якщо у вас немає необхідності використовувати багато пам'яті все відразу, то ви могли б поміняти його на внутрішній / зовнішній EEPROM. Якщо Ви ДІЙСНО потребують додаткової оперативної пам'яті і вартість не має значення, то я пропоную вам поглянути на 18F серії. 18F458 приходять з 768bytes барана і не буде коштувати набагато більше, ніж 16F877 тут. За даними аркуша, це майже шпильку, щоб сумісні за висновками з 16F877. Однак ви будете потрібні нові інструменти для роботи з ним.

Вам потрібно встановити 16-бітні покажчики: # Пристрій PIC16F877 *= 16 Якщо ви вже зробили ви можете додати I2C пам'яті (швидше, ніж EEROM), але більше роботи доступом у вашій програмі.

Привіт Drshoe, що компілятор підтримати? Працює він з Привіт-Tec C? Я ніколи не знаю про те, що трюк раніше. Дякуємо за ваші поради.

Хай, і може отримати інформацію від www.micrchips.com сам у них багато appication відзначає, до побачення

Ви можете також писати й читати внутрішньої пам'яті програм спалах під час виконання програми. f877 має 8Kx14bit флеш-пам'яті.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back