G
Guest
Guest
Привіт я студент, в даний час я роблю 1 проект
про дизайн 16 QAM модулятор.
Я знайшов код в соусі Verilog формат, про модулятора.
Але мені не вдалося скомпілювати його в НК Simulator (каденція) і косяк
синтезу, в ПКС (каденція)
Будь-хто може допомогти мені або надати мені інший вихідний код, що
може бути синтез в VHDL чи Verilog формат?
Я думаю, що найбільш імовірно, є проб вихідного коду.не моє "Сервіс" Віра.
Спасибо большое.
Нижче наводиться вихідний код:Модуль QAM16 (In, Out);вхід [0:3] в;Вихід OUT;Напруга In, Out;Параметр реального FREQ = 1,0 с (0: INF);Параметр реального AMPL = 1.0, порога = 2.5;Параметр реального tdelay = 0 з [0: INF),ttransit = 1/freq;реальний X, Y, Phi;цілого ряду, Col;Analogпочинатирядок = 2 * (V (в [3])> порога V (в [2])> порога);Col = 2 * (V (в [1])> порога V (в [0])> порога);X = перехідного періоду (рядок 1.5, tdelay, ttransit);Y = перехід (COL-1.5, tdelay, ttransit);Phi = 2 * `M_PI Freq * * $ реальному часі ();V (Out) < AMPL * (X * COS (PHI) Y * Sin (Phi));кінецьENDMODULE
про дизайн 16 QAM модулятор.
Я знайшов код в соусі Verilog формат, про модулятора.
Але мені не вдалося скомпілювати його в НК Simulator (каденція) і косяк
синтезу, в ПКС (каденція)
Будь-хто може допомогти мені або надати мені інший вихідний код, що
може бути синтез в VHDL чи Verilog формат?
Я думаю, що найбільш імовірно, є проб вихідного коду.не моє "Сервіс" Віра.
Спасибо большое.
Нижче наводиться вихідний код:Модуль QAM16 (In, Out);вхід [0:3] в;Вихід OUT;Напруга In, Out;Параметр реального FREQ = 1,0 с (0: INF);Параметр реального AMPL = 1.0, порога = 2.5;Параметр реального tdelay = 0 з [0: INF),ttransit = 1/freq;реальний X, Y, Phi;цілого ряду, Col;Analogпочинатирядок = 2 * (V (в [3])> порога V (в [2])> порога);Col = 2 * (V (в [1])> порога V (в [0])> порога);X = перехідного періоду (рядок 1.5, tdelay, ttransit);Y = перехід (COL-1.5, tdelay, ttransit);Phi = 2 * `M_PI Freq * * $ реальному часі ();V (Out) < AMPL * (X * COS (PHI) Y * Sin (Phi));кінецьENDMODULE