Довідка про FM-передавач аналізу

S

shazdek0ch0l0

Guest
Чи є інженер, який знає, як це схема роботи? У інше слово я хочу вихідний сигнал цієї схеми і вручну аналіз цього, якщо хто-небудь допомагає мені, я буду дуже вдячна я чекаю!
ECA-090401105629.jpg

Q2 вважаю, що це високочастотного генератора Колпітс, з вихідної частоти модулюється частотою 1 кГц яка посилюється Q1. У всякому разі, Q2 ніколи не буде коливатися з компонентом значення, що у вас є (C5 = 1uF паралельно з C3 = 5 пФ !!??)

1 всіх дякую за допомогу і я думаю, джерело "V2" повинні мати 1MegHz частоти, але я, не впевнений, тому що це модель мікрофону; якими мають бути частоти мікрофон? і про C3: це тільки, щоб отримати трохи налаштування з котушки, і в примітках цього circuir пише: ви можете покласти його 4-40pF подстроєчний конденсатор (опціонально) паралельно над L1 [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 3 хвилини: [/COLOR] [/size] я і надію і інші інженери, допоможіть мені вирішити цю проблему, я хочу знати, що вихідний сигнал і як я можу analys що! Я буду дуже вдячністю

V2 для мікрофона моделювання повинно бути 1 кГц. C5 не повинно бути паралельно з L1 і C3. Місце C5 між V1 і землю. Резонувати на групи мовлення FM 88-108МГц, L1, повинні бути приблизно 100nH та будуть використані для C3 оздоблення цоколя, як ви сказали, 4-40pF. Вам необхідно програмне забезпечення для моделювання, щоб побачити вихідного сигналу. Перевірте мережу, Є декілька безкоштовних тренажерів Spice.

Я використовую "схеми творець" за те, вихід waveform.but ви можете сказати мені, плз, що формула вихідна напруга в цій ланцюга?

Спасибі, з L = 100nH, вихідна напруга бути як нижче (я думаю, що якщо c5 між v1 і землю, це буде паралельно з C1)
ECA- 090402202833.jpg
І з моєї елементів, вихід:
ECA-090402202730.jpg
І в обох з них, я не бачу FM форми?! тому що я чув форму FM, як нижче. Чому це відбувається? І який з них правильний?
ECA-090401222327.jpg

Чи є хто-небудь відповісти на моє запитання? [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 3 хвилини: [/COLOR] [/size] я правильно значення V2 для 6mV і я отримую sinusian хвилі, але це не FM, поки що. Що я можу зробити? плз відповідь на моє запитання [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 2 хвилини: [/COLOR] [/size]

Дивлячись на термінах вашого моделювання, здається, що ваш РФ осцилятори (Q2) не осцилюючих. Що ви бачите, 1 кГц породжених сигналу генератора. Видалити C2 з вашого схеми і перевірити, отримати будь-яку високочастотних коливань на виході Q2. До речі, чому ви не вибираєте реальних транзисторів Q1 і Q2 з бібліотеки.

Qulality фактор контуру дуже погано .. 1uH / / 5 пФ не добре choice.Instead, L повинно бути як можна нижче, C повинні бути набагато більш higher.Therefore Osc ланцюга не починає коливатися ... Ви також можете знайти більш відповідне FM схеми transmiiter в Інтернеті, таких як варикапа FM модульований з буфером передавача amplifer т.д.

але я не можу бачити правильний висновок, але може і показати мені правильний висновок, і знаєте?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back