Довідка (пропозиція для комп'ютера пропозиції інженерних дисертації)

• Thread starter watanukimoidear
  • Start date
W

watanukimoidear

Guest
Чи можете ви дати пораду про те, що ми повинні запропонувати на нашу тезу? Це буде велика допомога, спасибі. Я комп. eng'g студент старшокурсник.

Бази USB 16 біт, 4 канали A2D плюс ПК на базі DLL, який спілкується з апаратною її встановити і написати зразки пам'яті змінних

базі USB 16 біт, 4 канали A2D плюс ПК на базі DLL, який спілкується з апаратною, щоб налаштувати його і написати зразки пам'яті змінних
Дякую за пропозицію. Я попрошу моїх одногрупників, якщо вони хочуть, щоб спробувати зробити цю пропозицію.

Частина загальних порад це важливо. Пам'ятаєте, коли ви шукаєте роботу Єдине потенційний роботодавець повинен поговорити з вами про ваша різних проектів ... Таким чином, якщо ви хочете працювати в сфері телекомунікацій не розголошуємо ваш проект pushbike спідометр він скаже ваш потенційний роботодавець нічого про ваших знань чи розуміння галузі інженерних яких вони працюють, і ви сподіваєтеся. . Я бачу цю помилку зробив так часто мені хотілося б удар кожен керівник проекту хто не кажу своїм студентам це величезна піднімати задню частину з кульової таран [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] - -------- Поштові додали в 9:58 ---------- Попереднє повідомлення було о 09:55 ----------[/SIZE] [/COLOR] частину загальних порад це важливо. Пам'ятаєте, коли ви шукаєте роботу Єдине потенційний роботодавець повинен поговорити з вами про ваша різних проектів ... Таким чином, якщо ви хочете працювати в сфері телекомунікацій не розголошуємо ваш проект pushbike спідометр він скаже ваш потенційний роботодавець нічого про ваших знань чи розуміння галузі інженерних яких вони працюють, і ви сподіваєтеся. Я бачу цю помилку зробив так часто мені хотілося б удар кожен керівник проекту хто не кажу своїм студентам це величезна піднімати задню частину з кульової таран.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back